Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, nemachiată

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 noiembrie 2021, 11:06

Liviu Vârciu (40 de ani) și partenera lui de viață, Anda Călin (28 de ani), au împreună doi copii, o fiică și un fiu. În mai 2020, Anda a născut un băiețel. Cuplul mai are împreună o fiică, Anastasia Maria, în vârstă de 3 ani.

Liviu mai are o fiică în vârstă de 19 ani, Carmina, din fosta relație cu Ami Teiceanu. De curând, în mediul online, Liviu a publicat mai multe videoclipuri cu Anda Călin nemachiată.

Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, nemachiată

„Stați că vă arăt eu realitatea! Vă arăt realitatea fără filtru. Ia vino domnișoară încoa!”, glumește moderatorul TV, în timp ce o aleargă pe Anda prin casă. Iubita artistului nu vrea să fie filmată fără machiaj.

Liviu Vârciu și Anda CălinIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

În cele din urmă, când nu se așteaptă, Liviu o filmează și glumește: „Realitateaaa! Să vadă lumea cum arăți!”. Fotografiile cu Anda Călin nemachiată le găsiți accesând GALERIA FOTO de mai sus!

Anul trecut, Anda a admis că beneficiază de ajutor în creșterea copiilor ei. Primește ajutor atât din partea mamei sale, cât și din partea mamei lui Liviu. „Am ajutor. În primele două luni [după nașterea fiului lor] am fost eu și Liviu. Făceam cu schimbul noaptea cine dormea cu bebe.

Citește și:

Cristina Spătar și iubitul ei s-au despărțit. Cine a pus punct relației lor?

Cum arată acum actrița Jennifer Dumitrașcu, Carina din serialul „Îngerașii”

Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Acum le am pe soacra mea și pe mama. Mă ajută de fiecare dată când pot ele. Și este cu totul altceva, acum simt și eu ce înseamnă să ai un ajutor”, a mărturisit Anda în mediul online.

„Ajutor pe care eu nu l-am vrut la primul copil, pentru că atunci aveam impresia că tot ceea ce fac eu este mai bine și am preferat să fim doar eu și Liviu. La al doilea, când văd cum e cu ajutor, îmi dau seama cât am greșit la primul. Văd cât de bine mi-ar fi fost din punct de vedere fizic și mental”, a mărturisit.

Cuplul nu își mai dorește alți copii

Liviu a dezvăluit că nu își dorește un al patrulea copil. „Nu mai vreau, dar de vrut am vrut. (…) Am zis că doi sunt de ajuns. Mi-a dăruit această superbitate de femeie și băiat și fată, exact ce mi-am dorit. Și cam asta e”, spunea Liviu Vârciu anul trecut, în cadrul unui interviu TV.

Despre venirea pe lume a ultimilor săi doi copii, Liviu Vârciu a mai spus: „Ne-a schimbat în bine, ne-a maturizat un pic. Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuiala. Prioritate au copiii”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!