Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

De Adelina Duinea, pe

Prințul William (38 de ani) și Kate Middleton (38 de ani) s-au cunoscut în anul 2001, ambii urmând cursurile Universității St. Andrews din Scoția. Relația lor a început 2 ani mai târziu, în 2003.

Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

William și Kate „au avut în mod clar chimie”, mărturisește Laura Warshauer, fostă colegă de facultate a perechii. „Ori de câte ori Kate era în cameră, Will era, evident, atent la ea”, a mai spus Laura pentru People.

„Când luam prânzul sau cina, ei doi mereu vorbeau. Era grozav să vezi cât de naturali erau, aveau atât de multe lucruri să-și spună unul celuilalt. Privind în urmă, au fost multe momente mici ca acestea în care mi-am zis: Wow, aici ar putea fi ceva!”, a încheiat.

Într-adevăr a fost! Perechea a aniversat 10 ani de mariaj pe 29 aprilie 2021. William și Kate s-ar fi decis să se căsătorească în anul 2007, a scris Katie Nicholl în cartea ei, Kate: Viitoarea Regină. La vremea respectivă, Ducii de Cambridge locuiau împreună în campusul universității.

Potrivit chiar ei, Kate „s-ar fi înroșit teribil și s-ar fi simțit extrem de rușinată” în momentul întâlnirii viitorului rege al Marii Britanii. „Ne-a luat un timp să ne cunoaștem, dar am devenit buni prieteni destul de repede”, a mai spus Kate în interviul de după logodna lor.

Potrivit lui Katie Nicholl, pactul căsătoriei era menit să reducă presiunea ce învăluia relația lor, fiind amândoi deja siguri că vor sfârși împreună. Deși s-au despărțit la scurt timp de la enunțarea pactului, cuplul s-a împăcat.

Citește și:

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan Markle la adresa ei

Ce părere are Kate Middleton despre incidentul care a făcut-o pe Meghan Markle să plângă

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj! 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Începând de atunci, William și Kate au depășit multe etape, începând cu nunta și continuând cu aventura creșterii copiilor lor. Kate și William au împreună trei copii, Prințul George (7 ani), Prințesa Charlotte (6 ani) și Prințul Louis (3 ani). Louis a împlinit 3 ani pe 23 aprilie 2021. Câteva zile mai târziu, pe 2 mai, fiica perechii, Charlotte, a împlinit 6 ani.

Aniversările lui Louis și Charlotte au venit la scurt timp de la înmormântarea străbunicului lor, Prințul Philip. Ducele de Edinburgh s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani. A fost înmormântat pe 17 aprilie. Tot în aprilie, dar pe data de 21, Regina Elisabeta a II-a a împlinit 95 de ani.

Cuplul regal tocmai și-a lansat propriul canal oficial de YouTube. Prin intermediul acestuia, perechea va prezenta mai îndeaproape evenimentele la care participă în general.

Anunțul a fost făcut printr-un videoclip de doar 25 de secunde. Filmarea începe cu Prințul William avertizând-o pe Kate: „Apropo, fii atentă ce spui, pentru că tipii ăștia filmează tot”. Ducesa răspunde imediat: „Știuuu”.

Imediat apoi începe o piesă pe notele căreia sunt prezentate imagini video surprinse în cadrul evenimentelor la care perechea a participat în trecut.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!