Cristina Ciobănașu, toată un zâmbet în brațele noului iubit

De Unica.ro, pe

Cristina Ciobănașu formează de câteva luni un cuplu cu un tânăr numit Alexandru Mureșan. Pe 1 februarie 2021, actrița și fostul ei iubit, Vlad Gherman, au confirmat că s-au despărțit după o logodnă de 2 ani și jumătate și o relație de 9.

Cristina Ciobănașu, toată un zâmbet în brațele noului iubit

Pe 6 septembrie 2021, la scurt timp după ce Cristina s-a afișat alături de noul partener, atât ea, cât și Vlad au publicat următorul mesaj pe Instagram: „Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt”.

Cristina CiobănașuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare, așa cum ați făcut-o și până acum, pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră”, a încheiat fostul cuplu.

Articolul continuă recomandări

Citește și:

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama ei, după 1 an și 9 luni

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prima apariție TV după despărțire

Din ce în ce mai des, atât Cristina, cât și iubitul ei, Alexandru, postează imagini unul alături de celălalt în mediul online. Cel mai recent, actrița a postat la Insta Story un selfie în care este toată un zâmbet. Acea imagine, dar și altele găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Tot despre noua relație a Cristinei, Vlad a mai spus: „Știam despre relația cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut”.

„Singura chestie pe care am vorbit-o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte. Noi doi ne înțelegem super bine. Trebuie să ne refacem viața. Nu putem să stăm să plângem în pernă. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea”, a mai mărturisit Vlad Gherman pe YouTube.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!