Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

De Unica.ro, pe

Luni, 1 februarie 2021, Vlad Gherman (27 de ani) și Cristina Ciobănașu (24 de ani) au confirmat că s-au despărțit după o logodnă de 2 ani și jumătate și o relație de 9. „Noi când ne-am cunoscut eram foarte tineri.

Din acel moment am făcut cam totul împreună. Am lucrat și jucat împreună, iar undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre la ce ne doream noi ca indivizi”, au declarat.

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman?

Recent, Cristina a dezvăluit ce a făcut cu inelul de logodnă primit de la Vlad. „Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție.

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Va rămâne în inimile noastre unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună. Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune. Atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo”, a spus Cristina Ciobănașu, potrivit Spynews.

Cum a cerut-o actorul în căsătorie?

„Primea telefoane și fix în momentul cu pricina ea vorbea la telefon. Venise și chelnerul cu tortul, începuse piesa, Cris nicio treabă. Eu îi făceam semn să închidă, chelnerul îmi făcea semn că se stinge lumânarea pe tort.

Până la urmă a închis, s-a uitat la tort, eu m-am pus în genunchi, am deschis cutia pe invers, nu am găsit din prima inelul. Pe tort (n.r. era greșită traducerea) scria „Fericește-mă” în loc de „Căsătorește-te” cu mine.

Au fost tot felul de stângăcii. Cred că dacă totul era ca la carte poate nu ar fi fost atât de spectaculos. Dar așa avem ce povesti de fiecare dată”, a povestit Vad Gherman în 2018.

Fotografii cu inelul de logodnă găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Vestea despărțirii celor doi a surprins nu numai publicul, ci și familiile actorilor. Vlad Gherman a dezvăluit că părinții lui nu vor să accepte că el nu mai este într-o relație cu Cristina.

„Tot pun întrebări. Dar de ce, de ce, de ce? Este obositor. Am ajuns, sincer, să nu le mai răspund. Sau le răspund la câteva zile. Deci, mama, tata, vă iubesc, știți asta.

E mai bine să vorbim mai rar. În rest da, am stat toată perioada asta ba la sora mea, ba la vărul meu, mă duc la psiholog”, a mărturisit actorul pe YouTube.

Foto: Instagram

Citește și:

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

Raluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe. Cu cine vor locui fiicele lor

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!