Declarația lui CRBL despre cearta cu Oase: “Las muzica să vorbească”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 25 februarie 2020, 18:26

CRBL și Oase, foștii câștigători din cea de-a doua ediție a emisiunii Asia Express, s-au certat iremediabil și au decis să pună capăt unei frumoase prietenii ce a durat 15 ani.

Au trecut prin experiențe de neuitat împreună, au depășit cu brio toate obstacolele din reality show-ul Asia Express, de unde au ieșit învingători și când credeai că nimic nu le putea sta în calea unei amiciții perfecte, și-au întors unul altuia spatele și-au hotărât să nu-și mai vorbească niciodată.

Se pare că întregul conflict dintre cei doi ar fi avut loc din cauza unor neînțelegeri de ordin financiar și are legătură cu concursul Asia Express din care, nu în urmă cu mult timp, au ieșit, împreună ca echipă, învingători. Conform celor spuse de CRBL în teaserul unei piese dedicat scandalului dintre el și Oase, li s-ar fi făcut o ofertă pentru a prezenta sezonul 3 al emisiunii Asia Express pe care au decis de comun acord să o refuze. În timp ce CRBL și-a văzut mai departe de proiectele sale, Oase ar fi acceptat pe furiș oferta și a devenit coprezentatorul emisiunii. Cântărețul s-a simțit trădat și a decis să pună capăt definitiv prieteniei cu Oase.

Declarația lui CRBL despre cearta cu Oase: “Las muzica să vorbească”

„Doar muzica vorbește și atât

Întrebat de redactorii unica.ro care a fost motivul real al divorțului lor, CRBL  spus că nu vrea sub nicio formă să comenteze acest subiect. „Nu pot să dau niciun fel de detalii, doar muzica vorbește și atât. Nu fac nicio declarație, sub nicio formă pe acest subiect”, a spus CRBL pentru unica.ro, destul de iritat de întrebare.

La scurt timp după apariția teaserului a ieșit la lumină și o nouă piesă a lui CRBL, intitulată “Cine mi-s”, în care artistul vorbește despre trădarea fostului său prieten și despre faptul că prin gestul său, acesta nu a făcut decât să dovedească că s-a folosit de prietenia cu el doar pentru faimă și bani.

“E foame de bani, bani

Și se crede, cine mi-s

În lupta contra cronometru

Pentru o condiție

Ești doar o panaramă

Ce se visează miss

Că e foame de bani

Și se crede, cine mi-s..

Te-am desenat frumos

Te-am animat cu cap

O țara-ntreagă a văzut

Te-ai făcut remarcat

Din praf de cartier

De mână te-am luat

Și la nevoie, ai văzut

În spate te-am cărat”, spune CRBL în piesa sa.

Fostul membru al trupei Simplu, pe numele său real Eduard Mihail Alexandru, în vârstă de 41 de ani și Ionuț Dongo, zis Oase, s-au întâlnit în urmă cu 15 ani la școala de brakedance a lui CRBL și de atunci au devenit prieteni la cataramă, de nedespărțit. Pe cei doi îi leagă pasiunea pentru brakedance și muzică și sunt cei mai mari susținători ai fenomenului kendama din România.

„El era roata de rezervă! Am făcut împreună multe”

„În 2004 am deschis şcoala de dans în Bucureşti şi am avut două trupe, una de street dance şi una de breakdance. Aveam multe evenimente cu street dance-ul. El era roata de rezervă! Şi am făcut împreună multe, mi-a regizat multe videoclipuri, noi am făcut treabă şi pe partea de video. Am făcut multe împreună, de la a pleca în Vamă cu câţiva lei în buzunar, până la a dormi pe plajă. Avem multe poveşti, multe petreceri, multe băute. Cea mai mare nebunie a fost să ne acceptăm unul pe celălalt”, a spus CRBL, potrivit click.ro.

„CRBL nu mai este cel pe care-l știați”

CRBL a declarat pentru unica.ro că, în momentul de față, se pregătește să se rebranduiască și să se reinventeze din punct de vedere muzical. “Pregătesc o relansare. În 2 martie urmează să lansez un LP. Rebranduiesc CRBL. CRBL nu mai este cel pe care-l știați. Este, în sfârșit, CRBL care se premiază după 20 de ani de muncă. A venit momentul să fac ceea ce îmi place să fac, să cânt ceea ce îmi place să cânt și să acționez așa cum mi-am dorit. Va fi o schimbare radicală, importantă, amuzantă dar și incisivă în același timp”, a spus cântărețul într-o declarație pentru unica.ro.

Oase este momentan coprezentatorul sezonului 3 al reality show-ului difuzat pe Antena 1, Asia Express.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!