Cum arată prima soție a lui CRBL și de ce au divorțat după 7 ani de mariaj

De Mădălina Manole pe
CRBL, proaspătul câştigător al emisiunii Asia Express, este un artist plin de energie, haios și mereu pus pe glume, dar și foarte carismatic, făcându-se foarte ușor îndrăgit de public.

CRBL, pe numele real Eduard Mihail Andreianu, în vârstă de 40 de ani, are o carieră de succes și o viață de familie perfectă. Artistul este căsătorit din anul 2008 cu Elena, de profesie coregraf, cei doi cunoscându-se în timpul participării la emisiunea Dansez pentru tine, și au împreună o fetiță, pe nume Alessia, în vârstă de 8 ani.

Cum arată prima soție a lui CRBL și de ce au divorțat după 7 ani de mariaj

Puțini știu, însă, că CRBL a mai fost căsătorit o dată, chiar pe vremea când își începea cariera în muzică cu trupa Simplu. Prima sa soție se numea Andreea, iar cei doi au divorțat în 2004, după 7 ani de mariaj: „M-am săturat până peste cap de asocierea cu Eddie C.R.B.L. Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul «viață noastră», ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: «viață mea» și «viață lui». Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite”, – povestea în trecut Andreea, fosta soție a lui CRBL, într-un interviu. Vezi aici cum arăta prima soție a lui CRBL.

Andreea, fosta soție a lui CRBL nu-i poartă ranchiună, ba mai mult susținea în trecut că îl respectă atât pe el, cât și familia pe care și-a format-o ulterior: “Îl respect, îl admir pentru determinare, îi respect familia. Nu suntem dușmani, dar nici nu ne bem cafeaua împreună. Suntem doi oameni care într-un punct, cândva, au împărțit aceeași viață. Punct definitiv pe acest subiect!”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro