Cine ar putea moșteni averea actriței Tamara Buciuceanu Botez

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 16 octombrie 2019, 15:22
Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viață marți, la vârsta de 90 de ani, din cauza unor probleme cardiace. Îndrăginta actriță nu a avut copii, astfel că averea sa ar putea merge la nepotul său, actorul Mihai Constantin, „Ionică” din filmul „Liceenii”.

Mihai Constantin

A fost căsătorită timp de 34 de ani cu medicul anestezist Alexandru Botez, însă, niciodată nu a reușit să devină mamă, deși își dorea foarte mult acest lucru. Cum nu a avut moștenitori, averea sa ar putea merge acum la Mihai Constantin, care este fiul surorii sale, Iulia Constantin. La finalul anilor 1980, cei doi au apărut în celebra comedie românească „Liceenii”, unde „Ionică” și „Isoscel” au avut câteva schimburi de replici savuroase.

Pe 10 august, marea doamnă a teatrului românesc împlinea 90 de ani, moment în care a afirmat că se bucură că oamenii nu au uitat-o.

„Sunt aşa şi aşa, merg înainte, nu se poate altfel. Dar sunt bine, sunt pe picioare, acum mă odihnesc acasă. După 66 de ani de teatru, îmi doresc doar să mă odihnesc şi nu mai vreau să joc în alte proiecte. Momentan, nu am nevoie de nimic şi sunt foarte bine. Familia îmi este alături, mă văd cu ei şi cu prietenii şi mă bucur când am musafiri. Ies din când în când din casă să mă plimb și îmi place că oamenii nu m-au uitat”,  spunea atunci îndrăgita actriță.

Tamara Buciuceanu-Botez s-a născut în 1929 la Tighina, în Republica Moldova, într-o familie numeroasă. A avut patru fraţi, Nicuşor, Costică, Lizon şi Iulia Buciuceanu, cea care avea să devină una dintre cele mai mari cântăreţe de operă din România.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!