Ce părere au britanicii despre Prințul Harry și Meghan Markle, după documentarul Netflix

De Oana Savin, pe

Popularitatea lui Meghan Markle și a Prințului Harry a scăzut considerabil, în urma apariției documentarului „Harry & Meghan”, difuzat de Netflix.

Un sondaj realizat în Marea Britanie a dezvăluit faptul că ducii de Sussex sunt mai puțin plăcuți de britanici după ce au atacat Casa Regală în documentarul lor.

Părerea britanicilor despre Prințul Harry și Meghan Markle

În sondajul în care au fost intervievați 4.026 de britanici, 14% dintre aceștia au spus că au început să gândească negativ despre Prințul Harry și soția acestuia, după ce au văzut primele trei episoade ale documentarului „Harry & Meghan”.

Ce părere au britanicii despre Prințul Harry și Meghan Markle, după documentarul NetflixIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Pe de altă parte, potrivit Metro.co.uk, 34% dintre respondenți, care deja aveau o părere negativă despre ducii de Sussex, spun că nu și-au schimbat părerea despre ei.

Popularitea lui Meghan Markle a scăzut la 27%. Un procent de 51% din britanici spun că nu o plac pe ducesa de Sussex. Soția lui Harry este mai degrabă plăcută de generațiile mai tinere decât de persoanele mai în vârstă.

Pe de altă parte, Prințul Harry este plăcut de 37% dintre britanici și detestat de 38% dintre aceștia.

După Prințul Andrew, ducii de Sussex sunt cei mai puțin populari membri ai Familei Regale.

Popularitatea Prințului Harry și a lui Meghan Markle a cunoscut o scădere după apariția documentarului difuzat de Netflix ce a creat o mulțime de controverse.

Citește și: Prințul Harry, în discuții pentru un nou interviu despre viața sa: „Să nu fiți surprinși dacă îl veți vedea în acel show”

Simona Gherghe, reacție dură despre documentarul momentului pe Netflix: „Meghan și-a ratat misiunea”. Ce spune despre Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle, acuzați că au trădat încrederea reginei Elisabeta a II-a: „Au acționat într-un mod complet inacceptabil”

Prințul Harry, acuzații dure la adresa familei regale: „Erau fericiți să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu”

Ducii de Sussex, acuzații aduse Familiei Regale în documentarul lor

Harry și Meghan au vorbit în documentar despre cum au fost hărțuiți de paparazzi și cum Markle a fost tratată cu „rasism” de către presă.

De asemenea, ducesa de Sussex a fost acuzată că își bate joc de cultura britanică în momentul în care a exagerat reverența făcută când a povestit despre întâlnirea cu regretata regină Elisabeta a II-a.

Afirmațiile făcute de Prințul Harry și Meghan Markle au stârnit furia miniștrilor britanici care au afirmat că ducilor le-ar trebui retrase titlurile regale.

Mai mult, cei doi au fost sfătuiți să nu participe la încoronarea regelui Charles ce va avea loc în luna mai a anului viitor.  

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini din documentarul Prințului Harry și al lui Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!