Prințul Harry și Meghan Markle, acuzați că au trădat încrederea reginei Elisabeta a II-a: „Au acționat într-un mod complet inacceptabil”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 08 decembrie 2022, 11:04

Prințul Harry și Meghan Markle au „trădat” încrederea regretatei reginei Elisabeta a II-a, când au făcut o înțelegere pe la spatele ei, la scurt timp după ce au părăsit Familia Regală.

Ducii de Sussex sunt acuzați că au trădat încrederea fostului monarh britanic în momentul în care au decis să realizeze documentarul Netflix „Harry & Meghan”. Potrivit unui expert regal, ei nu au onorat, astfel, o înțelegere pe care au făcut-o cu regina Elisabeta a II-a în ianuarie 2020.

Prințul Harry și Meghan Markle, acuzați că au trădat încrederea reginei Elisabeta a II-a

În urma acelei întâlniri, ducii de Sussex au susținut că în „tot ceea ce vor face” vor continua să „susțină valorile Majestății Sale”.

Prințul Harry și Meghan Markle, acuzați că au trădat încrederea reginei Elisabeta a II-a: „Au acționat într-un mod complet inacceptabil”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Harry, Meghan și Archie vor continua să fie membri iubiți ai familiei mele. Este dorința întregii familii ca înțelegerea făcută astăzi să le permită să își construiască o viață fericită și liniștită”, se arăta atunci în comunicatul Palatului Buckingham.

Însă loialitatea pentru regina Elisabeta a II-a și pentru moștenirea ei a fost pusă sub semnul întrebării după ce Harry și Meghan au atacat de mai multe ori Familia Regală.

Mai întâi au avut un interviu cu Oprah Winfrey, în care au făcut cîteva acuzații cu care au rănit membrii Casei Regale, iar acum în documentarul realizat de Netflix ar urma să facă câteva afirmații care vor pune într-o lumină proastă monarhia britanică.

Autorul regal Phil Dampier susține că ducii de Sussex au arătat o lipsă de respect față de regretata regină și de tatăl lui Harry, Regele Charles al III-lea.

 „Oricare ar fi presupusele lor nemulțumiri, felul în care Harry și Meghan s-au comportat reprezintă o trădare a moștenirii reginei. Au acționat într-un mod complet inacceptabil în pofida încercărilor regretatei regine și a tatălui lui de a menține pacea”, a afirmat Phil Dampier citat de Mirror.co.uk.

Meghan Markle, Prințul Harry și documentarul care ar putea rupe definitiv relațiile cu Casa Regală

Afirmațiile expertului regal vin cu puțin timp înainte de lansarea documentarului „Harry & Meghan” ce va fi difuzat de Netflix. În acest documentar, ducii de Sussex ar urma să facă câteva dezvăluiri ce ar putea să facă rău monarhiei britanice.

O sursă a afirmat: „Cred sincer că va fi mai rău decât își imaginează Familia Regală. Mi s-a spus că va fi exploziv și vor face mult rău”.

Două trailere au fost făcute publice, iar în unul din ele, Meghan afirmă: „Știam că nu mă vor proteja”.

De asemenea, Harry se aude spunând: „Nimeni nu știe adevărul. Noi știm întregul adevăr”.

Până la lansarea documentarului, Prințul Harry și Meghan Markle au acceptat, marți seară, un premiu pentru lupta împotriva rasismului, în cadrul galei Ripple of Hope.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!