Cătălin Botezatu face dezvăluiri despre fiul Zinei Dumitrescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 03 aprilie 2019, 13:28
Cătălin Botezatu a decis să facă lumină în legătură cu zvonurile apărute în presă ce vizează relația sa cu fiul regretatei creatoare de modă, Zina Dumitrescu. 

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care o are cu Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, care s-a stins din viață în urmă cu căteva zile. Designerul a mărturisit că nu există invidii și gelozii între ei și că relația lor a fost dintotdeauna una bună: „Niciodată nu au existat invidii între mine și Cătălin Negreanu. Din contră, pe vremea când lucram amândoi ca manechini, eram foarte buni prieteni, apoi, ne-am mai întânit accidental de câteva ori și ne-am purtat ca niște oameni civilizați! Nu știu dacă Zina vorbea mai mult despre mine, poate chiar și în fața lui, cu un scop anume, cred că o făcea să îl motiveze, nicidecum din alte motive. Iar în ceea ce mă privește, se mândrea efectiv cu mine, de cine sunt, de realizările mele, se mândrea cu faptul că eu am ajuns foarte sus. În ultima perioadă, ea se lăsase de modă și era normal că privea ca un spectator! Sincer, pe mine mă vedea ca pe un om cu care lucrase, o persoană pe care ea își pusese o amprentă pozitivă și normal că asta era poate satisfacția sa!”, – a declarat designerul pentru WowBiz.

Cătălin Botezatu face dezvăluiri despre fiul Zinei Dumitrescu

„Nu cred Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin, fiul ei natural, pe care îl iubea enorm, prin mine. Niciodată! Repet, poate mă dădea ca exemplu doar ca să îl motiveze puțin! Atât! Am spus-o și o spun, Cătălin este un băiat minunat, îl respect, indiferent ce s-a întâmplat acum și îl voi respecta și în viitor, datorită mamei Zina, pardon doamnei Zinei, îi spun așa să nu se mai interpreteze! Dacă vreodată va avea nevoie de ajutorul meu, îl va avea fără să mă gândesc la ce o să interpreteze lumea sau la ce s-a întâmplat zilele acestea”, – a  adăugat  Cătălin Botezatu.

La aflarea veștii despre decesul său, foștii manechini ai Zinei Dumitrescu, printre care Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și Rita Mureșan, au transmis mesaje înduioșătoare.

Sursă foto: Instagram, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!