Cătălin Botezatu, înlocuit la „Bravo, ai stil!”?

De Mădălina Manole, pe
Cătălin Botezatu se recuperează în prezent după operația suferită la colon și a fost nevoit să-și întrerupă activitatea profesională pentru o perioadă de timp considerabilă.

Cătălin Botezatu juriza împreună cu Raluca Bădulescu rubrica de modă din cadrul emisiunii „Teo Show”, unde nu a mai apărut în această perioadă, dar făcea și parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”, alături de aceasta și de Maurice Munteanu. Îndrăgitul designer își dedică acum tot timpul pentru a se recupera, mai ales că tumoarea extirpată (neoplasm mucinos apendicular) era de natură malignă și a fost nevoie de câteva ședințe de chimioterapie intraperitoneală hipertermică. Situația  le-a dat de gândit producătorilor de la „Bravo, ai stil!” care, se pare, au început deja să caute un înlocuitor temporar pentru Cătălin Botezatu, conform Libertatea.

Cătălin Botezatu, înlocuit la "Bravo, ai stil!"?

Cătălin Botezatu a mai fost operat la inimă de trei ori până acum și de fiecare dată a revenit la la proiectele sale profesionale cu aceeași înverșunare și poftă de muncă, prin urmare ne așteptăm și acum să se întâmple la fel: „Am o perioadă de recuperare destul de grea, dar peste care voi trece și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo. Îmi revin încet, dar sigur. Am făcut un control nou la clinica din Turcia și în curând totul va intra în normal”, – a transmis Cătălin Botezatu.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!