Britney Spears a rupt tăcerea. Ce spune solista despre familia ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 07 octombrie 2021, 17:40

Britney Spears (39 de ani) se află sub tutelă din anul 2008, concept legal prin care un judecător declară o persoană sau o organizație responsabilă asupra unei alte persoane în calitate de tutore legal, preluând puterea de decizie asupra acesteia atât din punct de vedere financiar, cât și personal.

După ce tatăl solistei, Jamie Spears (68 de ani), a renunțat din motive medicale să-i mai fie tutore în luna septembrie a anului 2019, managerul artistei, Jodi Montgomery, a preluat această responsabilitate. Recent, solista a spus că vrea să se elibereze de sub tutelă.

„Mă aflu aici în primul rând pentru că vreau să pun capăt tutelei fără să fiu evaluată”, a spus artista. După ce tatăl ei a fost operat la colon, în august 2020, Britney a cerut ca managerul ei să-i fie tutore unic, precizând că se „opune vehement” posibilității ca tatăl ei să preia din nou acest rol.

Britney Spears a rupt tăcerea. Ce spune solista despre familia ei

Britney Spears a rupt tăcerea. Ce spune solista despre familia ei

Trei luni mai târziu, avocatul lui Britney, Samuel Ingham, a spus că solista i-a mărturisit că îi „este frică” de tatăl ei. „A notat și că nu va mai urca pe scenă atâta timp cât tatăl ei îi controlează cariera”, a adăugat Ingham în noiembrie 2020.

După ce fanii au aflat prin ce trece cântăreața, în online a început să circule hashtagul Free Britney [Eliberați-o pe Britney], iar în februarie 2020, The New York Times Presents a realizat un documentar centrat pe povestea artistei, Framing Britney Spears.

În iulie 2020, mama lui Britney, Lynne, a depus o cerere prin care solicita notificări speciale privind toate aspectele referitoare la finanțele fiicei sale.

„Îmi vreau viața înapoi. Au trecut 13 ani, a fost suficient. A trecut suficient timp în care nu am avut acces la proprii mei bani. Dorința și visul meu este să pun capăt tutelei fără să fiu testată.

Sunt grozavă la ceea ce fac și le permit acestor oameni să-mi controleze întreaga viață. Îmi doresc, sincer, să-mi dau în judecată familia. Aș vrea să-mi pot împărtăși povestea, să spun ce mi-au făcut, în loc să tac pentru binele lor”, a spus Britney.

Citește și:

Larisa Udilă s-a căsătorit cu iubitul ei, jucătorul de fotbal Alexandru Ogică

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit când se vor căsători și cum va arăta evenimentul

Pepe, despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Britney Spears: „Plâng în fiecare zi. Cred că acest control este abuziv”

„Am fost în negare. Am fost în șoc. Am fost traumatizată. Știi, prefă-te până reușești… Dar acum vreau să-mi spun versiunea. OK?

Nu sunt fericită. Nu pot dormi. Sunt atât de furioasă. Sunt depresivă. Plâng în fiecare zi. Cred că acest control este abuziv”, a continuat, precizând că s-a simțit „înrobită” de tatăl ei care „a iubit să aibă controlul să o rănească”.

„Singurul lucru similar acestei experiențe este traficul de sex. Să forțezi pe cineva să muncească împotriva voinței lui, să-i deții toate bunurile, card de credit, bani cash, telefon, pașaport, și să îl plasezi într-o casă în care muncește cu oamenii cu care locuiește.”

Vrea să devină din nou mamă, dar nu i se permite

Solista a dezvăluit că își dorește să se căsătorească și să devină din nou mamă. Pentru moment, Britney deține doar 30% din custodia copiilor ei, fiii Jayden (13 ani) și Sean (14 ani), în timp ce tatăl lor, Kevin Federline (43 de ani), deține restul de 70%.

„Nu mă pot căsători și nu pot avea copii. Am un dispozitiv contraceptiv în organism, deci nu pot rămâne însărcinată. Am vrut să-l scot pentru a încerca să concep, dar echipa nu-mi permite. Nu vor să mai am copii. Deci acest control îmi face mai mult rău decât bine.”

Britney a mai dezvăluit că i se administrează medicamente pentru tulburarea bipolară. „Sunt medicamente puternice. Poți avea deficiențe psihice dacă le iei mai mult de 5 luni. M-am simțit beată, nici nu puteam purta o conversație cu mama sau cu tata despre nimic”, a mai spus.

„Familia mea nu a făcut nimic în acest sens. Totul trebuia aprobat de tatăl meu. (…) Este rușinos și demoralizator ce mi s-a întâmplat.

Îmi cer iertare pentru ignoranța mea, nu am știut că pot cere să opresc tutela. Nu am vorbit despre asta până acum pentru că nu am crezut că oamenii vor avea încredere în mine”, a adăugat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!