Brad Pitt susține că i-a dat Angelinei Jolie 9 milioane de dolari de la separare

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 09 august 2018, 11:50
Brad Pitt a răspuns acuzațiilor Angelinei Jolie, care a declarat că actorul nu a plătit pensia alimentară copiilor. El a afirmat că, de la separarea cuplului, în 2016, i-a dat fostei sale soții 9 milioane de dolari.

Potrivit avocaților lui Pitt, acesta i-a dat Angelinei 8 milioane de dolari pentru a cumpăra casa în care aceasta locuiește acum cu cei șase copii. De asemenea, el i-ar mai fi dat și 1.3 milioane dolari pentru ea și copiii lor, de când s-au despărțit în anul 2016.

Totodată, avocații au afirmat că declarațiile lui Jolie sunt „un efort de a manipula mass-media”, potrivit Mirror.

Citeşte şi: Fostă Spice Girls, nevoită să plătească 300 mii euro fostului soț

Miercuri, avocații Angelinei Jolie au depus la judecătorie o plângere în care susțineau că Brad „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă” până în prezent.

Conform purtătorului de cuvânt al actriței, această plângere este o încercare de a încheia mai repede procedurile de divorț, fapt ce le va permite celor doi să devină co-părinți copiilor și să le fie mai devotați acestora.

Brad Pitt și Angelina Jolie au fost căsătoriți timp de doi ani, dar povestea lor de dragoste a durat 10 ani. Cei doi formau cel mai iubit cuplu de la Hollywood.

Citeşte şi: Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt că nu plătește pensia alimentară

Ei au șase copii, iar Jolie dorește custodia lor completă.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!