Andreea Ibacka, detalii despre căsnicie: „Nu avem o relație perfectă”

De Unica.ro, pe

Cabral (44 de ani) și Andreea (36 de ani) Ibacka au aniversat 11 ani de căsnicie pe 2 iunie 2022. Împreună au doi copii, o fiică, Namiko, în vârstă de 3 ani, și un fiu, Tiago, în vârstă de 8 luni. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (54 de ani), moderatorul emisiunii „Ce spun românii” mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.

Andreea Ibacka, detalii despre căsnicie: „Nu avem o relație perfectă”

Într-un interviu oferit recent, actrița a vorbit despre mariajul cu Cabral. „Noi nu avem o relație perfectă, avem o relație absolut normală și cred că în orice relație există și diferențe de opinie. Și în creșterea copiilor, de exemplu, dar important e să comunicăm, să avem așteptările corecte”, a explicat Andreea Ibacka la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.red.: să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare. (…) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva. Cred că după ce ne-am căsătorit ne-am înțeles totuși mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine ca echipă. Poate doar ne-am cunoscut mai bine, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia”, a completat.

Andreea Ibacka, detalii despre căsnicie: „Nu avem o relație perfectă”

Cuplul s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce joburi a avut Cabral Ibacka înainte de intra în televiziune?

La Antena Stars, în vara anului 2021, Andreea declara în glumă: „Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor”.

„Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!