Alina Vidican și Claude Senhoreti au stabilit data nunții. „Suntem foarte încântați!”

De Unica.ro, pe

Alina Vidican (37 de ani) și logodnicul ei, Claude Senhoreti (46 de ani), pilot de curse și om de afaceri de origine braziliană, au stabilit data nunții. Bărbatul a fost cel care a dezvăluit când își vor oficializa relația.

Claude și Alina s-au logodit în aprilie 2021. Deși inițial s-a crezut că cei doi formează un cuplu de mai puțin de un an, în realitate, Alina și Claude sunt împreună din anul 2019.

Perechea a fost fotografiată sărutându-se cu doi ani în urmă, la un eveniment Ferrari din Miami, relatează WOWbiz. Tot în 2019 și tot la un eveniment Ferrari, dar în Canada, Alina și Claude apar într-o fotografie publicată de website-ul Montreal Gazette, în dreptul căreia Alina este prezentată drept iubita lui Claude.

Alina Vidican și Claude Senhoreti au stabilit data nunții. „Suntem foarte încântați!”

Alina Vidican și Claude Senhoreti au stabilit data nunții. „Suntem foarte încântați!”

În momentul în care fotografia a fost surprinsă, Claude încă era căsătorit cu fosta soție, Daniela. Bărbatul a depus actele de divorț abia în anul 2020, la un tribunal din Broward, Florida, a mai relatat WOWbiz. Claude și Daniela au fost căsătoriți timp de 7 ani.

„Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat.

Luna de miere va fi hotărâtă în curând, iar nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde). Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva cred că mă va ucide”, a declarat Claude pentru Fanatik.ro.

Citește și: 

Ce sumă a investit Alina Vidican în operațiile estetice. Cât de mult s-a schimbat în ultimii ani?

Iulia și Mihai Albu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu foștii nași, Cristi și Mihaela Borcea

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

Despre copii, bărbatul a mai declarat pentru aceeași sursă: „Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alexandru (9 ani) și pe Gloria (7 ani), dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”.

„Ne-am întâlnit cu mai bine de patru ani în urmă, la deschiderea a Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe. Nu a fost greu să o văd, era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul.

M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ne căsătorim”, a mai spus brazilianul.

În 2016, după separarea de Cristi Borcea (51 de ani), Alina s-a mutat în Statele Unite ale Americii, mai precis în Miami, Florida, alături de cei doi copii ai lor, Alexandru și Gloria.

Alina și Cristi au fost căsătoriți timp de 5 ani, din 2011 până în 2016. Omul de afaceri este în prezent căsătorit cu modelul Valentina Pelinel (40 de ani). Alături de aceasta, bărbatul are trei copii, un fiu și două fiice, Milan (5 ani) și, respectiv, gemenele Indira Maria și Rania Maria (2 ani).

Cristi Borcea mai are 4 copii, trei din primul mariaj cu Mihaela Borcea, Patrick (22 de ani) și gemenii Antonia și Angelo (16 ani), și unul din relația cu avocata Simona Voiculescu, o fetiță, Carolyn (13 ani).

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!