Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 noiembrie 2021, 13:59

Valentina Pelinel (39 de ani) a devenit mama gemenelor Idira Maria și Rania Maria (1 an și 9 luni) în data de 1 martie a anului 2019. Fostul model și soțul ei, Cristian Borcea (50 de ani), mai au împreună un fiu, Milan (4 ani).

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

„Da, o să spun pentru prima dată. Am apelat la fertilizare. Restul speculațiilor n-au o bază reală. Știu că au existat multe scenarii atunci. Nu știu de ce, pentru mulți, fertilizarea este un subiect tabu. Aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame”, a spus Valentina Pelinel, pentru OK! Magazine

„Noi ne doream foarte mult copii și am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreție și de servicii ca-n străinătate”, a adăugat. „Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă și aceasta este singura metodă. Nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu și să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta”, a completat apoi.

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

Cum s-au acomodat izolării impuse de pandemia de coronavirus?

„Suntem bine toți, în pandemie am reușit să petrecem mai mult timp și noi între noi, și noi cu copiii. Nu ne plictisim împreună, nu prea ieșim foarte mult oricum. Eu și Cristi avem timpul nostru împreună. Vorbim despre afaceri, ne consultăm. Suntem genul acela de cuplu în care partenerii petrec foarte mult timp unul cu celălalt”, a mai dezvăluit Valentina, tot pentru OK! Magazine.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, iar, pe 30 septembrie 2019, cuplul s-a cununat religios în Ungaria.

Omul de afaceri are, în total, nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii, Alexandru și Gloria. De asemenea, fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo mai are un copil dintr-o altă relație extraconjugală.

Din mariajul cu Valentina Pelinel, bărbatul are un fiu, Milan, și fiicele gemene, Indira și Rania.

Foto: Instagram

Citește și:

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensivă. Artistul are COVID-19

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Cum se organizează Roxana Blagu de când a devenit din nou mămică?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!