Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la ATI. Artistul are COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 noiembrie 2020, 10:43
Mihai Budeanu, membru al trupei 3 Sud Est, ar fi fost testat pozitiv pentru COVID-19. Se pare că artistul a fost mutat la secția de Terapie Intensivă și are nevoie de tratament cu plasmă. 

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, ar fi fost internat în urmă cu câteva zile la Spitalul Municipal din Mangalia (spital suport COVID). Se pare că starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost mutat la secția de Terapie Intensivă. De acolo a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia pentru beneficia de tratament cu plasmă.

Citește și: Moment plin de emoții: un pacient cu COVID-19 intubat le-a cântat medicilor la vioară

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia pentru Focus Press.

Se pare că problemele de respirație ale artistului au apărut din cauza greutății sale, însă nu a fost nevoie de intubare.

În județul Constanța, rata de incidență a ajuns la 5.97 la mia de locuitori. În municipiul Constanța aceasta a ajuns la 9,11, motiv pentru care autoritățile au dispus intrarea în carantină.

Citește și: Neti Sandu are Covid-19: ”Vreau să aflați de la mine”

„Măsura va fi luată ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în reşedinţa de judeţ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populaţia totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!