Alina Laufer se pregătește pentru nașterea gemenilor ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 08 ianuarie 2021, 17:43

În doar trei luni, Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți de gemeni. Alina mai are o fiică, Karina, în vârstă de 13 ani, din fostul mariaj cu artistul Jorge.

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Alina a vorbit despre cum se pregătește pentru venirea pe lume a gemenilor.

Alina Laufer se pregătește pentru nașterea gemenilor ei

„Am început să le pregătesc camera. Este o provocare pentru că atunci când am avut-o pe Kari am știut ce culori să le aleg. Acum m-am gândit la niște culori neutre [gemenii fiind fată și băiat]. (…)

Alina Laufer se pregătește pentru nașterea gemenilor ei

O să iau legătura cu un consultant de lactație pentru că intenționez să alăptez. (…) A fost greu să o alăptez și pe Kari. La început este așa. Mă simt bine. Sarcina în sine [e ok], deși vine cu anumite greutăți, burtica e mult mai grea.

Chiar dacă nu e foarte mare, apasă foarte mult. Încerc să am grijă de mine atât cât pot. (…) Burtica este mare și îmi este greu să mă mișc. (…) Ilan are încredere în mine. Este foarte implicat.

Aș vrea să nasc într-o maternitate de stat. Am încredere în secția de neonatologie. Prefer să nu-mi asum riscuri din acest punct de vedere. Și pe Karina am născut-o tot la stat”, a dezvăluit Alina, în prezent însărcinată în 6 luni.

Alina a pierdut o sarcină în trecut

În vara anului trecut, invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Alina și Ilan dezvăluiau că vor deveni părinți. „Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil). Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile.

Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă bă și tu o dată copii. (…) Era o presiuni din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele.

În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată și foarte repede după acel eveniment s-a stins sarcina, din păcate.

Am fost foarte supărați. Acum, lui Alina i-a fost frică să nu anunțăm prea repede, dar feeling-ul meu de data asta a fost așa că trebuie să-i anunțăm ca să știe și Dumnezeu”, a mărturisit Ilan atunci.

Foto: Instagram

Citește și:

Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani

Filme în care actorii din rolurile principale s-au iubit cu adevărat și în viața reală

Ioana Dichiseanu, despre starea de sănătatea a tatălui ei: „Este un luptător”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!