Adela Popescu, noi detalii despre starea ei de sănătate, după infecția cu noul coronavirus

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:14

În cadrul ediției din 9 septembrie 2021, Adela Popescu (34 de ani) a dezvăluit că are COVID-19. Intrată virtual în direct în emisiunea Vorbește Lumea, Adela a oferit noi detalii referitoare la starea ei de sănătate.

Adela Popescu, noi detalii despre starea ei de sănătate, după infecția cu noul coronavirus

„N-am avut poftă mare de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe. Abia ieri am mâncat o masă așa consistentă, să zic. Mă hidratez foarte mult. Astea sunt sfaturile pe care le-am primit. Țin legătura cu medicii să-mi spună, în funcție de ce simptome apar, dacă necesită vizită la spital sau mai știu eu ce.

Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică: «Aoleu, covid! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?». Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru.

Adela PopescuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

Componenta psihologică te deprimă și mai mult decât o face boala. Eu sunt un caz foarte fericit, în sensul că am avut, așa cum am mai spus, acele două zile foarte grele, după care, lucrurile au mers spre bine. Sunt oameni care nu sunt la fel de norocoși.

Acolo panica este mult mai mare. (…) N-are sens să mă plâng, dar într-adevăr, e o stare de anxietate așa care plutește în aer, pe lângă simptome, de ce să nu recunosc, există”, a declarat Adela Popescu la Vorbește Lumea. Întrebată cum se simte soțul ei, Radu Vâlcan (44 de ani), Adela a completat: „El trebuie să se mai ocupe de una de alta, n-are timp să fie anxios. E aici cu noi, ne ajută, normal”.

Citește și:

Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan. „Am fost simpli colegi”

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Cove, după retragerea lui de la „Vorbește Lumea”

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Adela și Radu au împreună trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (2 ani) și Adrian (2 luni). Prezentatoarea TV a devenit mamă pentru a treia oară pe 11 iulie 2021. Mezinul, Adrian, ar fi trebuit să fie botezat pe 10 septembrie, însă perechea a fost nevoită să anuleze evenimentul.

La nici două luni de la naștere, Adela a revenit în platoul Vorbește Lumea. „A fost o demență, cumva, pe rețelele sociale, pentru că sunt două tabere, sunt mame care spus că vai, nu se poate să-ți părăsești puiul atât de devreme și altele care spun că e foarte important să faci ceea ce îți place, pentru că o mamă împlinită este o mamă care poate să fie acolo pentru copilul ei.

În ceea ce mă privește, în acest moment îmi dau seama că mă simt foarte bine. Am siguranța că nu am greșit, pentru că mă simt foarte bine. Eu știu că bebelușul este foarte bine îngrijit și nu lipsesc mult de acasă. E adevărat că dacă mă întorceam la muncă și trebuia să lipsesc 8 ore era mai complicat și probabil nu aș fi făcut-o. Dar așa, 4-5 ore, eu zic că ne descurcăm”, a declarat Adela.

„Știu că pare un gest inconștient întoarcerea mea atât de devreme aici, dar trebuie să știți că am un soț care mă iubește foarte mult și o mamaie care a fost alături de noi de când am născut primul bebeluș”, a mai spus prezentatoarea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!