Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Cove, după retragerea lui de la „Vorbește Lumea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 16:14

După o pauză de opt luni și la mai puțin de două de la a treia naștere, Adela Popescu (34 de ani) a revenit în platoul „Vorbește Lumea”. În acest nou sezon, Adela are alți doi colegi, oamenii de radio Bogdan Ciudoiu (32 de ani) și Andrei Lăcătuș, cunoscut drept Shurubel (33 de ani).

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Cove, după retragerea lui de la „Vorbește Lumea”

După 6 sezoane, în august 2021, Cove și-a anunțat retragerea. „Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

Adela Popescu Cove Vorbește LumeaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove recent.

Citește și:

Adela Popescu și Radu Vâlcan au stabilit data și locația pentru botezul celui de-al treilea fiu

Cu ce se ocupă soția lui Cove și cum s-a cunoscut perechea. „N-a fost dragoste la prima vedere!”

Adela Popescu, despre viața cu trei copii: „Privarea de somn te consumă foarte tare”

„Nu-mi imaginam că ziua asta o să vină atât de repede, dar iată-mă aici, servindu-mi cafeaua alături de voi și de colegii mei dragi. Îmi amintesc ca ieri de ultima emisie din ianuarie. Atunci am hotărât să mă retrag pentru a-mi proteja copilul. A fost o perioadă minunată în care am stat alături de copii.

Știu că pare un gest inconștient întoarcerea mea atât de devreme aici, dar trebuie să știți că am un soț care mă iubește foarte mult și o mamaie care a fost alături de noi de când am născut primul bebeluș”, a declarat Adela.

Despre plecarea lui Cove, Adela a mai spus: „Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun”.

Adela Popescu și soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani), au împreună trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (2 ani) și Adrian (1 lună și jumătate).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!