A apărut ipoteza unui sabotaj în cazul femeii ucise de Alec Baldwin: „Cineva a vrut să demonstreze ceva!”

De Unica.ro, pe

Pe 21 octombrie 2021, actorul Alec Baldwin (63 de ani) a împușcat mortal o femeie și a rănit un bărbat, în timpul filmărilor pentru westernul “Ranch”. Halyna Hutchins (42 de ani), directoarea de imagine a peliculei, a fost rănită mortal, iar directorul filmului, Joel Souza, a ajuns la spital cu o rană la umăr. Cei doi au fost loviți de același glonț, care, ulterior, s-a dovedit a fi real și nu un glonț orb, așa cum era normal la o filmare.

Jason Bowels, avocatul armurierului Hannah Gutirrez-Reed, cea care s-a ocupat de încărcarea armelor necesare filmărilor, spune că totul ar fi fost un sabotaj și că cineva ar fi avut un interes ca Baldwin să tragă focul ucigaș.

Citeşte şi: Care au fost ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, femeia împușcată mortal de Alec Baldwin

Citeşte şi: Fata cea mare a lui Alec Baldwin, criticată că s-a costumat în zombie de Halloween: „Salutări mamei, tu încă ai una!”

Citeşte şi: Cine i-a înmânat lui Alec Baldwin arma cu care a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare

Citeşte şi: Alec Baldwin, mesaj după ce a omorât-o accidental pe Halyna Hutchins: „Inima mea e frântă”

Bowels spune că Hannah a încărcat arma care a ajuns în mâna lui Baldwin cu muniție dintr-o cutie cu gloanțe oarbe.

„Hannah nu s-a gândit niciun moment că în cutie este muniție reală! Presumăm că cineva trebuie să fi pus muniția reală în acea cutie. Dacă vă gândiți bine, persoana care a pus acea muniție reală în cutia cartuşului fals trebuie să fi vrut să saboteze lucrurile. Acesta este singurul motiv pentru a face așa ceva”, a spus avocatul, potrivit presei internaționale.

Până acum nu au fost arestări în ancheta deschisă în urma tragediei, dar nu sunt eexcluse posibile urmăriri penale dacă se găsesc vinovați.

Autoritățile care se ocupă de anchetă spun că au fost momente de “neglijență pe platoul de filmare”, referindu-se la faptul că, într-un anumit interval de timp, muniția din recuzita filmului a rămas nesupravegheată.

Jason Bowels, forțat să spună de ce crede că la mijloc este vorba despre un sabotaj, a vorbit despre câțiva angajați care au fost la filmare.

„Sunt oameni care au părăsit filmarea, care au plecat pentru că erau nefericiți (n.r. – de condițiile de acolo). Există o perioadă de timp, aproximativ între orele 11.00 și 13.00 din acea zi, în care armele de foc au fost nesupravegheate” și în care sabotajul ar fi putut avea loc. Este, probabil, vorba despre o persoană nemulțumită care a vrut să demonstreze ceva”, a adăugat Bowels.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!