Fata cea mare a lui Alec Baldwin, criticată că s-a costumat în zombie de Halloween: „Salutări mamei, tu încă ai una!”

De Unica.ro, pe

Ireland Baldwin (25 de ani), fata actorului Alec Baldwin din fosta căsnicie cu actrița Kim Basinger, a fost aspru criticată de internauți după ce a postat câteva fotografii în care apare plină de sânge pe față, fiind costumată cu ocazia Halloween-ului. Ireland s-a fotografiat împreună cu iubitul ei, muzicianul RAC, ei alegând să se costumeze în zombies, plini de sânge în zona capului.

Fanii s-au revoltat spunând că Ireland nu ar fi trebuit să sărbătorească Halloween-ul anul acesta, având în vedere tragedia petrecută la jumătatea lunii octombrie când tatăl ei, Alec Baldwin a împușcat mortal o persoană și a rănit o alta, în timpul unor filmări.

Amintim că pe 21 octombrie, în timpul filmărilor pentru westernul “Ranch”, Alec Baldwin a împușcat-o, accidental,  pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit și pe regizorul filmului, Joel Souza. Tragedia s-a produs pentru că, din motive încă neelucidate, lui Baldwind i s-a dat o armă cu gloanțe reale, în locul uneia cu gloanețe oarbe, așa cum era normal. În urma incientului, directoarea de imagine și-a pierdut viața.

Citeşte şi: Alec Baldwin, primele declarații după ce a omorât-o accidental pe Halyna Hutchins: „Era prietena mea”

Citeşte şi: Cine a fost Halyna Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin

Citeşte şi: Ultima fotografie cu Halyna Hutchins de pe platourile de filmare, înainte de împușcătura fatală

Citeşte şi: Eliza Natanticu, operată pentru un chist ovarian „fără voia ei”

“Alec Baldwin repeta scena în care trebuia să îndrepte pistolul direct către cameră. Am auzit un șuierat ca de bici. Și apoi un zgomot tunător. Am văzut-o pe Halyna Hutchins, directorul nostru de fotografie, punându-și mâinile peste stomac, face un pas înapoi și cade la pământ. Abia atunci mi-am dat seama că și eu sângeram la umărul drept”, a povestit, la scurt timp după nenorocire, regizorul Souza, care s-a ales cu o rană în zona umărului.

Acum, fata actorului a fost apostrofată de internauții furioși pe motiv că nu era momentul să posteze fotografii cu ea costumată într-o persoană decedată.

„Am stat acasă de Haloween anul acesta. Sunt reporteri și paparazzi peste tot pe stradă, gata să-mi invadeze intimitatea. Nu credeam că vom sărbători, dar am găsit niște costume vechi și sânge fals, am mâncat foarte bine, am băut tequila, am avut câțiva prieteni la noi, ne-am uitat la un film de groază. Cum a fost Halloween-ul vostru?” – a scris Ireland în descrierea fotografiilor.

“Este absolut incredibil că postezi așa ceva tocmai acum. E de neînțeles! Tu poți realiza măcar ce s-a întâmplat?”

“Nu trebuia să postezi așa ceva anul ăsta!”

“O familie nu foarte isteață…”

“Văzându-i pe acști copii de bani gata postând așa ceva acum îmi provoacă greață. De fapt, cui să-i pese?”

“Costume alese fără minte, având în vedere circumstanțele. Ți-a trecut prin minte că puteai să te distrezi așa de Halloween fără să faci public acest lucru?”

“Credeam că nu vei mai posta nimic o vreme. Dar, așa e, trebuie să te vaiți despre viața ‘îngrozitoare’. Transmite-i salutări mamei. Tu încă ai una!” – sunt câteva dintre mesajele internauților pentru Ireland Baldwin.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!