Volodimir Zelenski, gest impresionant pentru civilii răniți în timpul evacuării din regiunea Kiev

De Unica.ro, pe

Volodimir Zelenski refuză să stea ascuns în timp ce poporul său suferă din cauza atacului armatei ruse. Președintele Ucrainei a mers la un spital pentru a vizita civilii răniți în timpul evacuării din regiunea Kiev.

Volodimir Zelenski a mers în mod special la familia Vlasenko, care a fost atacată de militarii ruși în timp ce încerca să părăsească orașul Vorzel. Potrivit Biroului Președintelui Ucrainei, această familie locuia în Crimeea, dar s-a mutat în regiunea Kiev atunci când peninsula a fost ocupată de Rusia, deoarece nu și-au dorit să devină cetățeni ruși, potrivit ukrinform.net.

Volodimir Zelenski, gest impresionant pentru civilii răniți în timpul evacuării din regiunea Kiev

Oamenii au povestit că atunci când mașina lor a fost atacată, Katia, în vârstă de 16 ani, și-a acoperit fratele de 8 ani, Ihor, cu trupul ei și a fost grav rănită. Și mama lor, Tetiana, a fost rănită de schije. Atât fiica, cât și mama, vor trebui să urmeze un tratament timp de câteva luni, dar sunt fericite că au reușit să supraviețuiască.

Citește și: Volodimir Zelenski, vizită într-un spital cu militari răniți. Ce le-a transmis președintele Ucrainei

Ștefan Stan, primele declarații după probleme de sănătate ale soției lui, Simona

Soldat rus, capturat de ucraineni: „Trebuie să oprim războiul, tovarășe președinte. Mi-e foarte rușine de mine și de tine, tovarășe președinte”

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Președintele Zelenski a dus familiei câteva cadouri, cum ar fi flori, dulciuri și fructe. Acesta a mai vizitat și alți locuitori ai regiunii Kiev care sunt sub tratament la același spital, dar și un șofer al jurnalistului american, Brent Renaud, care a fost împușcat de invadatorii ruși la Irpin.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!