Un copil român a fost uitat într-o parcare din Ungaria. Băiatul nu avea nici telefon, nici acte asupra lui

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 16:53

Un băiat român, în vârstă de 14 ani, ce se întorcea împreună cu mama lui din Italia, a fost uitat într-o parcare din Ungaria, la Csengelei.

Copilul a coborât cu mai multe persoane în timpul unui popas obișnuit pentru a merge la toaletă. Când s-a întors, a observat că autocarul nu mai era în parcare. Copil nu avea asupra lui nici telefon, nici acte, așadar a cerut ajutorul oamenilor din parcare. Un bărbat a alertat poliția care a venit și l-a luat pe copil pentru a-l duce la vama Nădlac, unde îl aștepta mama lui.

Întâmplarea a fost povestotă pe pagina de Facebook a Poliției maghiare.

Ieri un bărbat a făcut un anunț că un băiețel a cerut ajutor pe autostrada M5 în zona de odihnă Csengelei. Se dovedește că băiatul a fost uitat acolo, e speriat, nu are telefon și acte.

Colegii noștri din județul Csongrád au plecat imediat, iar băiatul român de 14 ani le-a spus că se îndreaptă spre casă dintr-o cursă italiană spre România cu un autobuz turistic și s-au oprit să se răcori un pic. Tânărul s-a dus la baie în această perioadă, iar imediat ce a ieșit, s-a trezit singur în locul de odihnă, autobuzul a plecat fără el. 😱

Citeşte şi: Copiii din Crimeea, întrebați ce cred părinții lor despre „operațiunea specială” din Ucraina: „Spălarea creierului are loc chiar și în grădinițe”

Patrulele au reușit să informeze compania de autobuze și l-au dus pe băiat la punctul de trecere a frontierei Csanádpalota. Autobuzul întors din România era deja acolo și mama lui îl aștepta. 💙🙏 – este mesajul transmis de autorități pe rețelele de socializare.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!