Țara în care oamenii vor fi vaccinați împotriva COVID-19 în muzee, biserici sau pe vaporașe

De Unica.ro, pe
Pentru a administra cât mai multe vaccinuri împotriva COVID-19, autoritățile dintr-o țară europeană au decis să transforme mai multe spații publice în centre de vaccinare. Astfel, oamenii vor putea primi dozele pentru imunizare chiar și în muzee, biserici sau pe vaporașe. 

Autoritățile și-au propus ca până la finalul verii să imunizeze 80% din populația națională, iar pentru a atinge acest prag, oamenii se vor putea vaccina și în spații mai puțin obișnuite, cum ar fi muzee, biserici sau la bordul unui „vaporetto” (taxi acvatic).

Țara în care oamenii vor fi vaccinați împotriva COVID-19 în muzee, biserici sau pe vaporașe

Italia, o țară cu o populație de 60,3 milioane de locuitori, a reușit până acum să administreze puțin peste 11 milioane de doze de vaccinuri împotriva COVID-19. Fiind una dintre cele mai puternice țări europene afectate de pandemie, autoritățile au luat decizia să accelereze campania de vaccinare și au pus în aplicare un plan neconvențional, potrivit Digi24.

Presa italiană a relatat că locuitorii din Veneția se vor putea vaccina pe un „vaporetto” (taxi acvatic), care va sta într-un loc prestabilit. Începând de luni, persoanele de peste 80 de ani vor putea urca la bordul vaporașului pentru a le fi administrat vaccinul.

Citește și: Actorul Denis Ștefan, tată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica bebelușei Cristina

Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, amânată. Familia a refuzat să-i ridice trupul neînsuflețit de la morga spitalului

Actrița Tori Spelling, celebra Donna din “Beverly Hills 90210”, este însărcinată pentru a șasea oară

Cântăreața Celia a avut COVID-19: „A fost un coșmar pentru mine”

În Napoli, oamenii care decid să se vaccineze vor putea merge în muzee, acolo unde au ocazia să admire și tablourile expuse.

În Monza, oraş din regiunea Lombardia, incintele din apropierea tribunei amenajate în perimetrul celebrului circuit de motociclism din oraş vor fi utilizate ca spaţii de vaccinare în următoarele două săptămâni.

În Sicilia, numeroase biserici și parohii catolice s-au alăturat campanie de vaccinare. Rezidenții sicilieni vor putea să asiste la slujbele religioase şi să fie vaccinaţi în acelaşi timp.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!