Putin dă de înțeles că nu a renunțat la ideea armelor nucleare: „Avem armament cum nu au alții. Nu vrem să ne lăudăm, dar îl vom folosi”

De Unica.ro, pe

Președintele Rusiei amenință în continuare statele care „intervin” în Ucraina și spune că armata rusă va reacționa „extrem de rapid”, cu „toate armele care sunt necesare”, dacă va fi nevoie.

Putin nu a renunțat la ideea armelor nucleare. „Dacă cineva din exterior intenționează să intervină, ar trebui să știe că un astfel de gest va fi catalogat drept inacceptabil de către Rusia. Ar trebui să știe că răspunsul nostru va fi fulgerător de rapid. Avem tot armamentul necesar pentru asta. Nimeni altcineva nu se poate lăuda cu astfel de armament și nici noi nu o să ne lăudăm. Dar îl vom folosi”, a declarat Vladimir Putin, citat de Daily Mail.

Cu toate că Putin nu a vorbit în mod clar despre armele nucleare, presa internațională, care citează o serie de specialiști, consideră că liderul de la Kremlin ar fi făcut referire la noile rachete nucleare Sarmat 2 (cunoscute și sub numele de Satan 2), despre care rușii susțin că nu s-ar compara cu nicio altă armă existentă în lume, până la această oră.

În plus, Putin i-ar fi numit pe cei care ajută acum Ucraina „fasciști”, care „de ani de zile au încercat să transforme Ucraina într-o țară anti Rusia”, precizează Daily Mail.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!