(P) Orașul Faptelor Bune: „60.000 de euro pentru Georgiana. I-am strâns acum! Mulțumim! Mulți ați fost!”

Ziua 3 în Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște, a prezentat ca principală poveste experiența Georgianei, o puștoică de doar 13 ani care de 2 ani de zile se luptă cu un cumplit cancer. 60.000 de euro, aceasta este suma de care are nevoie micuța din Oradea pentru a achita tratamentul propus de clinica din Turcia, acolo unde este internată acum. Medicina practicată în România nu i-a dat șanse, în schimb medicii din Istanbul i-au spus că un transplat de celule stem ar putea să-i ofere o șansă la viață.

Povestea Georgianei a devenit virală, iar acest lucru a fost confirmat chiar de Mihai Morar. În toată experiența lui de Orașul Faptelor Bune, DJ-ul Radio ZU susține că nu a mai trait, până acum, o poveste care să se viralizeze atât de repede.

„Este, într-adevăr, posibil cel mai viralizat caz, într-un timp foarte scurt, din câte am trăit până acum. Cu siguranță s-au strâns mai mult de 60.000 de euro, însă veți avea nevoie de banii aceștia în viitor.”, i-au transmis DJ-ii ZU Ancăi, mama Georgianei.

„Vă mulțumesc, mulțumesc tuturor oamenilor minunați. Nu știu ce să zic, nu pot să mă exprim, nici nu pot să mă bucur, atât sunt de emoționată.”, a spus mama Georgianei, plină de speranță, la căpătâiul copilei ei.

Urmărește povestea Georgianei:

„Mână de la mână facem România bună!”

Pentru prima dată în istorie, „Orașul Faptelor Bune” își deschide porțile într-o ediție specială organizată în săptămâna de dinaintea Paștelui. Așadar, de sâmbătă, 24 aprilie, până în Vinerea Mare, pe 30 aprilie, Radio ZU transmite din Orașul Faptelor Bune pentru că „faptele bune sunt drumul către Înviere!”. 24 de ore, 7 zile din 7, live pe Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Tea Teodorescu, Răzvan Popescu, Adi Mihăilă „The Hitman”și Raluca Benavides transmit, la unison: „Așa cum se întâmplă în fiecare an, în cadrul celei mai frumoase campanii de radio, pe platforma Orașul Faptelor Bune poți înscrie cazuri, necazuri, orice ai nevoie. Vise, dorințe, mofte, pofte. Butonul care te duce direct pe platforma de înscrieri îl găsești pe radiozu.ro, primul buton din dreapta siglei Radio ZU, acolo unde scrie Orașul Faptelor Bune”.

Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune!

„În Săptămâna Mare, ne schimbăm în pijamale, ca să schimbăm faptele bune în fapte normale. Înainte de Paște, 7 DJ-i de la ZU se închid iar în “ORAȘUL FAPTELOR BUNE” ca să deschidă inimi. Nu 7 zile, nu o săptămână. Ci toată Săptămâna Mare. Vom fi acolo din nou, în orașul de deasupra orașului, la etajul 18 de la InterContinental București. Voi, Forza ZU, ne-ati arătat că nu doar de Crăciun se pot întâmpla minuni, ci oricând se adună împreună oameni buni. Voi sunteți motivul pentru care, de Paște, Iepurașul reînvie Orașul. De sâmbătă, 24 Aprilie, ne mutăm în Casa Radio ZU. Faptele bune sunt drumul către Înviere!”, declară Mihai Morar.

Cazurile din Orașul Faptelor Bune care vor fi gestionate si susținute de către Fundația Mereu Aproape, vor avea la dispoziție două conturi bancare, unul de Lei și unul de Euro, comunicate public pentru donații dedicate acestor cazuri.

Ascultă Radio ZU! Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune! Și în 2021, construim un oraș deasupra orașului!

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live și pe pagina de facebook a Radio ZU, dar și pe ZU TV.
Orașul Faptelor Bune este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!