O tânără de 23 de ani și-a omorât în bătaie fiica de 3 ani. Motivul i-a șocat și pe anchetatori

De Unica.ro, pe

O tânără de 23 de ani și-a omorât în bătaie fetița de doar 3 ani. Implicat în omorul fetiței a fost și iubitul femeii, de 22 de ani. Anchetatorii care analizează cazul au fost uimiți să afle motivul crimei.

Nicola Priest, de 23 de ani, din Birmingham, și-a omorât fiica în bătaie, cu ajutorul iubitului ei, Callum Redfern, de 22 de ani. Fetița a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia alături de mama ei și de iubitul acesteia, cu răni grave, incompatibile cu viața. Micuța avea mai multe coaste rupte, ambele picioare fracturate și hemoragie internă.

Anchetatorii care studiază cazul și care i-au intervievat pe mama copilei și pe iubitul acesteia au ajuns la o concluzie șocantă – fetița a fost omorâtă în bătaie pentru că o deranja pe mama ei când făcea amor cu iubitul.

Conform DailyMail, ancheta a scos la iveală faptul că tânăra mamă își neglija copila, nu îi schimba scutecul și nici măcar nu o ținea de mână, când ieșeau afară la plimbare.

Polițiștii au găsit în telefonul mamei mai multe mesaje, între ea și iubitul său, în care femeia îi mărturisea că nu o mai suportă pe fetiță și că îi vine să o omoare, pentru că e enervantă și răsfățată. Totodată, tânăra mamă îi spunea iubitului că a bătut-o pe copilă pentru că și-a făcut nevoile în scutec sau pentru că a ieșit din cameră și s-a dus la bucătărie.

Citește și – Marcel Pavel, probleme de sănătate la un an după ce a avut COVID-19

Citește și – Anca Serea, despre viața cu șase copii: „Destul de complicată, dar frumoasă”

Citește și – Motivul pentru care regizorul Quentin Tarantino nu vrea să-și susțină financiar mama: „Există consecinţe”

Citește și – Rachel și Ross, împreună în realitate? Cum au fost surprinși recent Jennifer Aniston și David Schwimmer

Citește și – Anca Serea, despre viața cu șase copii: „Destul de complicată, dar frumoasă”

Bunicii fetiței, părinții mamei, sunt absolut șocați de ceea ce s-a întâmplat și au declarat că nu le vine să creadă așa ceva. Ambii o iubeau pe copilă și erau încântați că cea mică urma să meargă la grădiniță din toamnă.

Mama copilei și iubitul ei au fost amândoi condamnați la 15, respectiv 14, ani de închisoare însă momentan sunt în arest la domiciliu. Până să meargă la penitenciar, femeia de 23 de ani și-a făcut cont pe TikTok și a publicat mai multe clipuri video în care spune că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat și le cere iertare părinților ei.

Cazul a îngrozit și a revoltat întreaga comunitate. Vecinii au descris-o pe fetiță ca fiind energică și zâmbitoare mai tot timpul, chiar și atunci când mama ei nu îi acorda atenție și prefera să-și petreacă timpul jucându-se pe telefon sau fumând, în timp ce o ducea la locul de joacă pe cea mică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!