Rachel și Ross, împreună în realitate? Cum au fost surprinși recent Jennifer Aniston și David Schwimmer

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 10 august 2021, 13:08

Pe 27 mai 2021, echipa de producție a serialului „Friends” și protagoniștii acestuia s-au reunit și au împărtășit o mulțime de informații mai puțin cunoscute despre show-ul care a rulat timp de 10 sezoane. Printre multe altele, Jennifer Aniston (52 de ani) a dezvăluit că în primele sezoane a fost îndrăgostită de actorul David Schwimmer (54 de ani).

Sentimentul a fost reciproc! „În primul sezon am fost îndrăgostit de Jen”, a admis actorul, iar Jennifer a răspuns: „Sentimentul a fost reciproc”. Coincidență sau nu, personajele actorilor, Rachel Green și Ross Geller, aveau sentimente unul pentru celălalt. „Am canalizat toată adorația și iubirea pentru celălalt în Rachel și Ross”, a mai explicat Jennifer.

Rachel și Ross, împreună în realitate? Cum au fost surprinși recent Jennifer Aniston și David Schwimmer

După cele povestite în cadrul episodului special, perechea pare să se fi regăsit. Potrivit Closer, o sursă a declarat recent: „După reuniune, a devenit clar că depănarea aceea de amintiri a stârnit din nou sentimente pentru amândoi și că acea chimie pe care au tot încercat să o ascundă e încă acolo. Au început să țină legătura prin mesaje imediat după filmări.

Luna trecută, David a zburat din New York în L.A. pentru a-i face o vizită lui Jen. Au petrecut timp acasă la ea. Jen a gătit în fiecare seară, iar ei au petrecut timp de calitate împreună, povestind, râzând. Au fost surprinși bând vin și purtând conversații profunde în timp ce se plimbau printr-una dintre podgoriile preferate ale lui Jen din Santa Barbara. Era clară chimia dintre ei”.

„Friends” s-a lansat în anul 1994, iar în 1995, Jennifer forma un cuplu cu solistul trupei Counting Crows, Adam Duritz (57 de ani). „Eram două nave care treceau una pe lângă cealaltă, pentru că mereu unul dintre noi era într-o altă relație. Deci nu am depășit niciodată acea limită. Am respectat asta”, a mai spus David în timpul reuniunii.

Citește și:

Jennifer Aniston și-a dorit să se retragă de pe micul ecran. Ce alt job crede că i s-ar potrivi?

Jennifer Aniston a vorbit despre relația ei cu primul soț, Brad Pitt

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Solista este oficial miliardară

„Îmi aduc aminte că i-am spus lui David: «O să fie așa nasol dacă prima dată când ne sărutăm o să fie la televizor». Chiar așa a fost, prima dată ne-am sărutat în cafenea”, a completat actrița. „Mi-am reamintit de primii doi ani, știi, când aveam pauze, erau momente în care ne îmbrățișam pe canapea”, a mai spus Schwimmer.

„Ne îmbrățișam și adormeam așa pe canapea. Mă gândeam cum de nimeni nu și-a dat seama că ne plăceam”, a mai spus Jennifer. „Știam”, a răspuns Matthew Perry (51 de ani), actorul din rolul lui Chandler Bing. „Clar știam”, a spus și Courteney Cox (56 de ani), actrița din rolul Monicăi Geller. „A fost o situație în care nu puteam face nimic”, a mai notat Schwimmer, completat de Courteney: „Dacă ați fi făcut ceva și nu ar fi mers, probabil nu ar fi fost grozav”.

Jennifer Aniston a mai format un cuplu cu actorul Tate Donovan (57 de ani) în timpul filmărilor pentru „Friends”, ulterior căsătorindu-se cu Brad Pitt (57 de ani). Perechea a divorțat în anul 2005. În 2015, Jennifer s-a căsătorit cu actorul Justin Theroux (49 de ani), de care a divorțat doi ani mai târziu, în 2017. Între anii 2010 și 2017, David a fost căsătorit cu artista Zoe Buckman (35 de ani), alături de care are o fiica, Cleo (10 ani).

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!