O fată de 10 ani a murit din cauza unei provocări pe TikTok

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 februarie 2021, 13:34

O fetiță în vârstă de 10 din Palermo, Italia, a decedat după ce a decis să accepte o provocare pe rețeaua de socializare TikTok.

Antoanella s-a filmat în timp ce se strângea cu o curea în jurul gâtului pentru a rămâne fără aer  cât mai mult timp posibil din dorința de a “experimanta senzații tari”. Una dintre surorile fetei, cea mica, în vârstă de 5 ani, a găsit-o inconștientă pe podea și a chemat de urgență părinții. Fata a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Părinții au aflat ce s-a întâmplat cu Antoanella de la sora mijlocie, în vârstă de 9 ani, care le-a explicat că fata a acceptat “provocarea asfixierii”.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

“Fata mea, micuța mea Antoanella a murit din cauza unui joc extrem apărut pe TikTok – cum să pot accepta așa ceva?”, a spus Angelo Sicomero, tatăl fetei, potrivit presei internaționale. Părinții sunt hotărâți să doneze organelle Antoanellei pentru ca alți copii “să poată trăi mulțumită ei”.

Autoritățile locale au deschis o anchetă și urmează să stabilească, prin intermediul înregistrării de pe telefonul mobil al fetiței, dacă mai erau și alți participanți online în momentul tragediei.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!