Noi detalii despre moartea lui George Mariș, fost concurent „Ninja Warrior”

De Adelina Duinea, pe

George Mariș, fost concurent la Ninja Warrior, s-a stins din viață încercând să zboare cu o parapantă rapidă de pe vârful Caraiman.

Deși nu era prima dată când făcea acest lucru, o clipă de neatenție și decolarea ratată i-au adus sfârșitul.

Noi detalii despre moartea lui George Mariș, fost concurent „Ninja Warrior”

Claudiu Vasilescu, de la Salvamont Bușteni, a declarat că apropiații lui George Mariș au fost cei care au anunțat accidentul.

„Colegii lui ne-au anunțat dimineața, în jurul orei 08:00, că a căzut și nu mai răspunde, nu mai are nicio reacție, nu mai răspunde la telefon.

A căzut de la o înălțime de câteva sute de metri și nu avea nicio șansă să supraviețuiască”, a declarat Claudiu Vasilescu de la Salvamont Bușteni, potrivit Click!.

Un alt salvamontist este de părere că decolarea eronată i-a adus decesul, deși îl descrie pe George Mariș drept un foarte bun alpinist.

„Un sport de mare risc. Piloții de obicei au foarte mult control, pentru că nu e chiar o aripă necontrolabilă. Bănuiesc, adică bănuim, nu avem certitudinea, că a fost o decolare ratată.

Îmi pare foarte rău, pentru că îl cunoșteam pe băiat, e un foarte bun alpinist, un om de munte și cunoștea pericolele”, a spus.

În anul 2018, George Mariș îi cucerea pe telespectatori cu abilitățile sale sportive în emisiunea Ninja Warrior.

„Acum doi ani, George i-a uluit pe telespectatori cu calitățile sale atletice, dar mai ales prin stăpânirea de sine și modestia sa. Așa va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut”, au transmis cei de la Pro TV.

În 2018, în aceeași zonă, un turist american s-a prăbușit în timpul unui salt extrem, executat tot cu o parapantă de viteză, de la Crucea de pe Caraiman spre Bușteni.

Speedflyingul este un sport nou și puțin cunoscut în România. Nu are foarte mulți adepți, tocmai pentru că este foarte riscant. Până acum, zeci de pasionați ai acestui sport din întreaga lume și-au pierdut viața.

Foto: Captură ProTV

Citește și:

Live-stream-urile de pe Instagram vor dura mai mult de o oră

Întâlnirile cu persoanele apropiate, principala sursă de infectare cu noul coronavirus

Vlăduța Lupău, infectată cu noul coronavirus. Cum se simte interpreta de muzică populară?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!