De ce nu s-a mai difuzat ediția emisiunii “40 de întebări” cu Denise Rifai în care invitată era Diana Șoșoacă

De Unica.ro, pe

Postul de televiziune Kanal D a decis să renunțe la difuzarea episodului emisiunii “40 de întebări” cu Denise Rifai în care o are ca invitată pe senatoarea Diana Șoșoacă. Emisiunea care ar fi trebuit să fie difuzată duminică, 27 februarie, la 22:30, a fost înlocuită cu o reluare a emisiunii Andreei Mantea, notează Pagina de Media.

Reprezentanții Kanal D nu comentat decizia.

Diana Șoșoacă fusese contactată joi, 24 februarie, să vină în emisiunea lui Denise Rifai, chiar în ziua în care trupele rusești au decis să atace Ucraina. În contextul începerii războiului, senatoarea a avut numeroase intervenții împotriva Ucrainei, așadar cei de la Kanal D au decis să nu o mai difzuzeze. Senatoarea a transmis pe pagina sa de Facebook că, în realitate nu ar exista niciun conflict în Kiev.

Ultima noapte de virus, prima noapte de război.Pe orice canal ai da se vorbeşte despre baia de sânge de la Kiev, despre atacurile asupra Ucrainei, despre pierderi de vieţi omeneşti s.a.m.d. Să vă spun un mic secret: aveţi internet! Efectiv nu înţeleg cum de nu puneţi mâna să căutaţi imagini direct de la sursă. Aveţi ataşat acestui articol o imagine luată de pe mai multe camere live din Kiev. Îmi spuneţi, vă rog, unde sunt „atrocităţile” comise? Unde sunt bombardamentele, unde e nebunia frontului? – a scris Șoșoacă în mediul online pe 26 februarie.

Citeşte şi: Ce li se spune rușilor la buletinele de știri televizate despre războiul din Ucraina

Citeşte şi: Ucraina oferă bani și amnistie totală soldaților ruși care se predau: „Alegeți! Ieșiți neînarmați cu un steag alb!”

Citeşte şi: Maria Sharapova, apostrofată în online după începerea războiului din Ucraina. Ce-i reproșează internauții

Citeşte şi: „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Așa cum era de așteptat, Șoșoacă a reacționat în mediul online legată de nedifuzarea emisiunii.

„Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, anulată de sistem, după ce azi am fost în Vama Siret şi am arătat adevărul pe care televiziunile îl asasinează!”, a scris senatoarea pe Facebook.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!