Ucraina oferă bani și amnistie totală soldaților ruși care se predau: „Alegeți! Ieșiți neînarmați cu un steag alb!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 martie 2022, 10:12

Ministerul Apărării al Ucrainei a transmis luni seara un mesaj pe rețelele de socializare prin care le cere soldaților ruși să se predea, oferindu-le în schimb o sumă de ani și amnistie totată. Oficialii ucrainei oferă peste 5 milioane de ruble militarilor ruși care renunță să mai execute ordinele superiorilor de a lupta. Amintim că pe 24 februarie 2022, Ucraina a fost atacată militar de trupele Rusiei.

Ne adresăm soldaților și ofițerilor ruși. Ați fost aduși pe pământul nostru ca să ucideți și să muriți. Cei care nu vreți să fiți criminali și să muriți, vă puteți salva singuri.

Nu executați ordinele criminale ale celor care vă mint de ani de zile despre Ucraina și ucraineni. Vă garantăm amnistie completă și compensație monetară dacă vă oferiți voluntar să depuneți armele.

Ucraina este o țară civilizată. Toți prizonierii sunt în siguranță, sunt ajutați. Ei deja comunică cu cei dragi.

Aveți o șansă să începeți o viață nouă. Alegeți! Ieșiți neînarmați cu un steag alb. Spuneți cuvântul de cod milion

Trăiți! Îmbrățișați-vă familia!

Nu va exista milă pentru cei care continuă să se comporte ca niște ocupanți.

Dragi ucraineni! În 4 zile, pierderea ocupanților ruși uciși și răniți s-a ridicat la peste 5,3 mii. O persoană care este o persoană. Sute de soldați și ofițeri inamici sunt în captivitatea noastră.

Citeşte şi: Cine este Prima Doamnă a Ucrainei. Olena, soția lui Volodimir Zelenski, le-a transmis un mesaj emoționant ucrainenilor

Citeşte şi: „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Citeşte şi: Misterul literei „Z” de pe mașinile de război și blindatele rusești. Ce ar simboliza, de fapt

Citeşte şi: Maria Sharapova, apostrofată în online după începerea războiului din Ucraina. Ce-i reproșează internauții

Mulţi dintre ei sunt foarte tineri. Kremlinul îi transformă în criminali, îi face criminali.

Unii dintre ei au fost înșelați, alții au fost propagandă zazombuvali sau intimidați. În general, se vede că motivația majorității invadatorilor este scăzută.

Ea devine cu totul mizerabilă când se confruntă cu rezistența apărătorilor și apărătorilor noștri eroi. Și simte puterea armelor ucrainene. Și când văd că nu-i întâlnește nimeni cu flori. Dimpotrivă – cheamă fasciștii și cere să scape!

Pentru Ucraina, viața omului este cea mai mare valoare. Pentru a salva viețile ucrainenilor, Ministerul Apărării din Ucraina a sprijinit inițiativa comunității internaționale IT. Ea este foarte simplă. Oferim soldaților ruși o alegere: să moară într-un război nedrept sau o amnistie completă și 5 milioane. rublele compensației. Dacă renunță la arme și se predau voluntar.

Fonduri pentru a asigura această acțiune sunt strânse de liderii industriei IT globale.

Oferim șansa armatei ruse pentru a începe o viață nouă. Oricine refuză să fie ocupant va aduce pacea mai aproape. Pentru cei care aleg calea ocupantului – nu va exista milă!

Glorie Ucrainei! – este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Ministrului Apărării din Ucraina, Oleksii Reznikov.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!