„Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 martie 2022, 13:20

Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, care ar fi trimis trupe în sprijinul armatei ruse, după ce aceasta a invadat Ucraina, a devenit ținta glumelor pe Internet după ce s-a aflat că poartă bocanci Prada.

CONȚINUT VIDEO UNICA

În momentul în care a făcut anunțul în piața centrală din Groznîi, cum că va ajuta Rusia în războiul contra Ucrainei, Ramzan Kadîrov purta uniformă militară și o pereche… neobișnuită de ghete. Bocancii cu platformă din picioarele lui costă 1500 de euro și sunt semnați Prada.

Jurnalistul turc care a făcut descoperirea, Ragıp Soylu, a scris pe Twitter: „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”.

Ramzan Kadîrov i-a transmis președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, să-i ceară scuze lui Vladimir Putin și a menționat că are 70.000 de militari care vor lupta pentru Rusia, în caz contrar.

Cine este Ramzan Kadîrov

Ramzan Kadîrov (45 ani) este fiul fostului lider cecen Ahmad Kadîrov și a lucrat de la o vârstă fragedă ca asistent personal și gardă de corp pentru tatăl său. După asasinarea acestuia, Ramzan a mers la Vladimir Putin și i-a cerut ajutorul pentru a deveni președinte interimar al Ceceniei, deoarece el nu avea vârsta legală pentru preluarea puterii, scrie elle.ro

Conform hotnews.ro, Ramzan Kadîrov este asociat și cu asasinarea unuia dintre cei mai importanți rivali politici ai lui Vladimir Putin, Boris Nemțov, împușcat în plină stradă în Moscova.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!