Alertă falsă cu bombă la o stație de metrou din București

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 iunie 2020, 09:56
O amenințare cu bombă a produs panică printre călătorii care se aflau la stația de metrou Eroilor din București. În urma verificărilor, s-a stabilit că apelul la 112 este fals.

Un bărbat a sunat în această dimineață la serviciul de urgență pentru a anunța că la stația de metrou Eroilor, tranzitată de trenurile de pe magistralele Preciziei – Anghel Saligny şi Republica – Dristor 2, se află un dispozitiv exploziv.

Citește online gratuit numărul de iunie al revistei Unica

Polițiștii Secției 17 și ai Brigăzii de Poliție pentru Transport Public – Serviciul Metrou au mers la fața locului și au evacuat stația de metrou. De asemenea, circulația trenurilor care urmau să ajungă în această stație a fost oprită.

În urma verificărilor, s-a dovedit că apelul era fals, iar circulația la metrou a fost reluată.

„Astăzi, în jurul orei  08:15, un bărbat a anunţat  prin apel 112 că  la staţia de metrou Eroilor se află un dispozitiv exploziv. La faţa locului au sosit poliţişti ai Secţiei 17 şi Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public – Serviciul Metrou, care au evacuat staţia de metrou. În urma verificărilor, s-a stabilit că apelul este fals, iar bărbatul care a iniţiat a fost identificat ca o persoană de 55 de ani din judeţul Olt”, a transmis Poliţia Capitalei, potrivit adevărul.ro.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!