A murit Adi de la Brad, liderul sectei „Copiii Soarelui”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 iulie 2022, 12:21

Adi de la Brad, autoproclamat „Guru din Apuseni”, liderul sectei „Copiii Soarelui”, a murit în această dimineață, după ce fusese internat de urgență la Spitalul Județean din Deva, cu infecție la plămâni și ocluzie intestinală, notează Antena 3.

Bărbatul ar fi făcut un stop cardio-respirator în spital, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Cine a fost Adi de la Brad, liderul sectei „Copiii Soarelui”

Adrian Fărcaş, cunoscut ca Adi de la Brad sau „Guru din Apuseni”, a înființat în urmă cu 25 de ani comunitatea „Copiii Soarelui”. 

Bărbatul fusese arestat preventiv la sfârșitul lunii mai pentru 30 de zile, acuzat de viol, şantaj, hărţuire sexuală şi interzicerea accesului la educaţie, conform Libertatea.ro

După ce a depus o contestație, judecătorii au decis să-l elibereze și să-l plaseze sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Fost miner, fără acreditări în yoga sau tehnica meditaţiei, Adi de la Brad reușise să formeze în Munții Apuseni o comunitate impresionantă, unde veneau chiar și persoane din afara țării. El promova un aparent stil de viață sănătos, în mijlocul naturii, însă informațiile care au ieșit la iveală în ultimii ani, din rândul membrilor sectei, au scos la lumină faptul că Adi de la Brad ar fi hărțuit și abuzat sexual mai multe femei, pe care le-ar fi lăsat și însărcinate, și ar fi privat de libertate persoanele din cadrul cultului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!