Top cinci cele mai periculoase băuturi pentru siluetă

De Consuela Stratulat, pe

Un pahar cu limonadă poate părea inofensiv, dar dacă te gândești la zahărul pe care îl conține și la lipsa nutrienților, îți dai seama că această băutură nu te ajută cu nimic. Cel mai ușor mod de a-ți da peste cap dieta și a pierde lupta cu kilogramele în plus este să consumi băuturi bogate în calorii. Află care sunt cele mai periculoase sucuri și evită-le.
Băuturile proteice sunt o sursă de calorii de care nu ai nevoie, iar proteinele pe care le conțin nu te scapă de senzația de foame, potrivit specialiștilor.
Limonada din comerț este la fel de periculoasă pentru siliuetă, întrucât producătorii folosesc cantități importante de îndulcitori, pentru a combate aciditatea lămâilor. Un pahar de limonadă conține 168 de calorii. Dacă, totuși, nu poți trece de zilele fierbinți de vară fără această băutură, alege să o prepari acasă, cu miere de albine.

Cappuccino și frappe-ul

O ceașcă de cafea este un mod sărac în calorii de a-ți începe dimineața, dar dacă o amesteci cu lapte, frișcă, zahăr și alte arome, obții o bombă calorică. Frappe-ul, de exemplu, are până la 520 de calorii, 23 de grame de grăsimi și 69 de grame de zahăr. Dacă nu poți rezista tentației de a consuma aceste băuturi, alege-le pe cele cu lapte degresat, fără frișcă și fără îndulcitori.

Energizantele

Când simți că nu ai energie, încearcă să nu alergi la primul magazin, pentru a cumpăra un energizant plin de cafeină și de zahăr. Pe lângă faptul că este bogat în calorii, are numeroase efecte adverse, iar consumul de energizant nu este sigur pentru sănătatea ta. Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Florida, aceste băuturi pot provoca intoxicație cu cafeină”, care duce la lipsa somnului și bătăi neregulate ale inimii. Dacă consumi regulat băuturi bogate în cafeină, elimină-le treptat din aliementație, pentru că lipsa lor îți va da dureri de cap și schimbări de atitudine.

Băuturile carbogazoase

Multe persoane consumă zilnic băuturi carbogazoase, însă sunt extrem de periculoase, din cauza conțintului ridicat de calorii și a lipsei de alți nutrienți.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!