Cei mai graşi oameni din lume şi poveştile lor

De Erika Chivu pe

Cum ajung oamenii atât de graşi

În fiecare caz, singurul vinovat este excesul de mâncare, după cum arată şi poveştile celor mai mari obezi din lume.

Cel mai gras adolescent din lume, Billy Robbins a ajuns la aproape o jumătate de tonă din cauza mamei. După ce şi-a pierdut primul fiu, femeia a devenit mult prea protectoare faţă de al doilea şi singura ei modalitate de a-şi arăta dragostea a fost prin mâncare.

La o masă în oraş, Billy obişnuia să mănânce doi sau trei hamburgeri cu porţie dublă sau triplă de carne, o porţie mare de cartofi prăjiţi şi o cola mare.Înaintea operaţiei prin care i s-a micşorat stomacul, Billy putea să meargă singur doar la toaletă. În rest, mama lui făcea totul pentru el.

Aceeaşi dietă bazată pe fast-food l-a adus la aproape o jumătate de tonă şi pe Kenneth, un american de culoare, căruia medicii i-au extirpat uriaşele depozite de grăsime de pe coapse şi abdomen pentru a-i reda mobilitatea. În documentarul despre viaţa bărbatului, telespectatorii au putut vedea cum nepoata lui de câteva luni era hrănită de mama ei cu hamburgeri şi cartofi prăjiţi.

Femeia care vrea să ajungă la 450 de kilograme

Oricât ar părea de ciudat, există şi persoane care se simt bine în pielea lor, deşi au peste 250 de kilograme, aşa cum există persoane cărora obezitatea morbidă li se pare sexy. La 272 de kilograme, Donna Simpson crede că e prea slabă şi vrea să ajungă la cel puţin 450 de kilograme.Donna are o fetiţă, un iubit şi mulţi admiratori, care o urmăresc pe un site unde sunt numai poze cu femei obeze. Anumitor bărbaţi, grăsimea li se pare sexy, aşa că sunt gata să plătească bani grei pentru a admira aceste poze. Donna câştigă mii de dolari lunar numai pentru că acceptă să fie fotografiată în ipostaze cât mai „sexy”.

Ea spune că admiratorilor săi le place la nebunie să-i vadă burta care îi trece de genunchi atunci când se apleacă. De asemenea, acestor bărbaţi le place să vadă cum Donna este hrănită „cu forţa” şi adoră să-i trimită mâncare prin poştă.

De altfel, femeia este foarte dezinhibată, declară că se simte bine în pielea ei şi nu ezită să danseze aproape goală într-o emisiune TV despre viata ei.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2