Rodia, un fruct care te salvează de cancer

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 iunie 2021, 15:38

Cu toţii am auzit de rodie, dar, din păcate, nu toţi am consumat aceste fructe miraculoase care conţin de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât vinul roşu sau ceaiul verde. Uite cum poate rodia să te salveze de cancer!
Dacă te afli printre cei care încă nu au mâncat niciodată rodii, te invităm să încerci, vei avea doar de câştigat.

Beneficiile consumului de rodie

1.Conţinut ridicat de antioxidanţi – antioxidanţii luptă împotriva radicalilor liberi, menţinându-ne organismul tânăr şi sănătos.

2.Diluează sângele – sucul de rodii ajută la buna circulaţiea sângelui, acesta ajungând mai uşor la inimă, creier, şi la restul corpului.

3.Previne cancerul – consumul regulat de rodiiajutăla reducerea şi blocarea creşterii celulelor canceroase şi a tumorilor în organism. Mai exact, forţează celulele canceroase să se autodistrugă.

4.Ajută digestia – sucul de rodii este un remediu natural pentru diaree, dizenterie şi multe alte probleme digestive.

5. Vindecă anemia – cu un conţinut ridicat de fier, sucul de rodii este un remediu foarte eficient pentru anemie, deoarece creşte nivelulhemoglobinei.

6. Anti-inflamator – sucul de rodiiare proprietăţi care ajută la tratarea artritei. Poate vindeca, de asemenea tusea sau durerileîn gât.

7. Îngrijire neonatală – a fost dovedit că sucul de rodii consumat de către femeile gravide ajută la protejarea creierului nou-născutului.

8. Rodia protejează şi curăţă arterele – creşte nivelul de oxid nitric, care ţine arterele suple şi flexibile.

9. Protejează cartilajele – contribuie la prevenirea deteriorării cartilajelor, reducând implicit riscul de apariţie al osteoartritei.

10. Reduce colesterolul – 220 ml de suc de rodii consumat zilnicajută la scăderea tensiunii arteriale şi reducerea colesterolului rău.

Îți plac rodiile? Vezi cum să cureți rodia simplu, rapid și fără să te murdărești

Citeşte mai multe despre dietele pentru vegetarieni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!