Cum să ai un corp tonifiat ca al Rihannei

De Erika Chivu pe

Deşi nu are o siluetă foarte subţire, Rihanna este în topul preferinţelor masculine datorită corpului tonifiat şi uşor musculos.
Dacă urmăreşti primele videoclipuri ale Rihannei în comparaţie cu cele mai recente, schimbarea este evidentă. Astăzi arată mult mai bine şi are un corp mai tonifiat, pentru care a muncit foarte mult.

Ce exerciţii face Rihanna

Ca dovadă că până şi divele au complexe, Rihanna spune că este nemulţumită de coapsele ei care devin prea groase dacă nu face multe exerciţii cardio şi nu ţine dietă.

De aceea, artista face exerciţii de forţă în special pentru picioare, chiar dacă nu neglijează nici braţele sau fesele.  Fitnessul este combinat cu exerciţii cardio de mai multe ori pe săptămână, de pildă alergare pe bandă. Avantajul Rihannei este că îşi permite un instructor personal care o însoţeşte inclusiv în turnee şi e alături de ea în timpul antrenamentelor intense, când are nevoie de încurajare.

Pentru că nu mereu are timp să ajungă la sală, Rihanna face adesea exerciţii care folosesc greutatea propriului corp – fandări, genuflexiuni.

Ce dietă ţine Rihanna

Pe lângă antrenamentele epuizante, Rihanna ţine şi o dietă strictă, din care sunt excluşi carbohidraţii. Dimineaţa mănâncă câteva felii de ananas şi omletă din albuşuri de ou, la prânz preferă peştele sau carnea slabă cu orez sau cartofi, iar seara mănâncă tot peşte sau carne, dar cu salată. Nu pentru că i-ar plăcea legumele, ci pentru că se forţează să le mănânce.

Cum să arăţi ca Rihanna

Evident, e nevoie de multă voinţă ca să faci sport aproape în fiecare zi şi în acelaşi timp să ţii o dietă atât de strictă. Totuşi, Rihanna spune că merită, fiindcă ea obţine cele mai bune rezultate atunci când combină sportul cu un regim alimentar sănătos.

Ca să arăţi ca Rihanna nu ajunge să ţii o dietă de o săptămână, ci trebuie să îţi schimbi complet modul de viaţă, având grijă să incluzi în programul tău cât mai mult sport. Este bine să alternezi pe zile exerciţiile de cardio cu cele de forţă, lăsând weekendul sau măcar duminica liberă pentru refacere. La sfârşitul fiecarui antrenament nu uita să faci câteva minute de stretching pentru a avea picioare lungi şi subţiri.

În acelasi timp, renunţă la carbohidraţi – pâine, paste, patiserie, fast food, dulciuri – şi caută să mănânci fructe doar înainte de ora 10:00, pentru că au mult zahăr.

Cum să ai un corp tonifiat ca al Rihannei

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro