Cum să slăbeşti 3 kilograme până la 1 mai

De Adina Radu, pe

Poţi să arăţi mai bine pe plajă, de 1 mai, dacă începi să te pregăteşti de pe acum. Iată ce ai de făcut ca să slăbeşti rapid şi să arăţi mult mai suplă.

Ce să mănânci

Ai voie să mănânci legume şi carne slabă, pregătite aşa cum îţi plac ţie. Indicate sunt supele cu carne slabă, salatele, carnea la cuptor cu garnitură de legume, etc. Foarte bune sunt şi lactatele fermentate degresate: brănză proaspătăt slabă, iaurt, kefir, lapte bătut.
Evident, nu ai voie să mănânci dulciuri, făinoase, grăsimi şi nici să bei sucuri. Nici sucurile de fructe preparate în casă nu sunt indicate pentru că au un conţinut mare de zahăr.

Doi litri de apă pe zi

Nici sarea nu este indicată pentru că ea contribuie la retenţia de lichide în ţesuturi şi face ca celulita să fie mai vizibilă.
Tot pentru a preveni retenţia de apă trebuie să te hidratezi corespunzător. Ai nevoie de cel puţin doi litri de apă pe zi, care vor ajuta şi la calmarea senzaţiei de foame şi la prevenirea poftelor.

Ce sport să faci

O cură de slăbire de numai câteva zile nu are niciun efect dacă nu este combinată cu o activitate fizică intensă. Pentru slăbire sunt utile acele exerciţii care îţi accelerează pulsul: mers rapid, urcatul scărilor, jogging, bicicletă, tae-bo, etc. Acestea contribuie la arderea grăsimilor, dar au un efect pozitiv şi asupra digestiei, prevenind constipaţia.

Cum scapi de burtă

Ai grijă să alegi acele legume care ştii că nu îţi dau probleme digestive – de pildă unele persoane suferă de balonare după ce mănâncă varză, conopidă, etc. Probabil că ştii deja ce alimente trebuie să eviţi. De asemenea sunt urile pentru digestie lactatele fermentate cu conţinut de probiotice. În plus, poţi adăuga în dieta fibre provenite din tărâţe sau seminţe de in.
Aceste măsuri sunt necesare pentru a preveni şi trata balonarea şi constipaţia. Evident că nu poţi scăpa complet de grăsimea abdominală în câteva zile, dar abdomenul tău poate fi mai plat dacă previi balonarea şi îţi asiguri un tranzit intestinal eficient.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!