De ce are nevoie un bărbat pentru a fi fidel

De Stela Moisescu, pe

Câte dintre noi nu şi-ar dori să ştie de ce are nevoie un bărbat ca să fie fidel? Mai ales când trăim cu impresia că foarte puţini sunt capabili de aşa performanţă.
Şi aici comitem prima greşeală. Îi subestimăm pentru că ne este mai uşor să zicem: „Asta e, dacă îi stă în natură să calce strâmb…” sau „Tipa aia l-a aţâţat!” decât „L-am împins să mă înşele pentru că…”

Desigur, un bărbat care înşală este ori laş, pentru că îşi caută o rezervă şi abia apoi pune punct relaţiei, ori egoist, pentru că nu vrea să dea vrabia din mână pe cioara de pe gard şi umblă cu amândouă. Laş sau egoist, el îşi caută pe altcineva, pentru că relaţia cu tine nu îi este suficientă.

Iată de ce are nevoie un bărbat într-o relaţie pentru a rămâne fidel iubitei lui!

1. Un bărbat care iubeşte cu adevărat nu înşală. Îi va fi prea teamă că te va răni sau că te va pierde. Scuza cum că infidelitatea nu a fost decât ceva fizic, dar pe tine de iubeşte, este spusă de un bărbat care se iubeşte pe sine de un milion de ori mai mult decât pe tine.

2. Este important să fii realistă cu privire la câteva lucruri. Nu are sens să îi faci reproşuri pentru că întoarce capul după alte femei pe stradă. Amândoi ar trebui să acceptaţi că, în ciuda iubirii, uneori veţi simţi atracţie pentru alte persoane. Povestiţi-vă astfel de lucruri şi râdeţi pe seama lor. O relaţie în care comunici deschis despre orice ţine la distanţă infidelitatea.

3. Iar dacă uneori simte că ar putea da curs tentaţiei, ar vrea să îţi poată spune ceea ce simte fără să îl judeci. Încearcă să îi arăţi în viaţa de zi cu zi că poate să ţi se destăinuie, fără să regrete mai apoi acest lucru.

4. Nu va simţi însă nici măcar tentaţia de a înşela, dacă ştii cum să-i acaparezi întreaga atenţie. Cum faci acest lucru? Nu-l lăsa să fie sigur pe tine 100%, ci doar 99%. Un strop de teamă că nu te posedă în totalitate îi menţine interesul treaz pentru tine şi nimeni altcineva. De aceea, e important să nu fii previzibilă. Nu e cazul să îl surprinzi în permanenţă, ci doar atunci când el începe să se acomodeze cu ideea că te are la degetul său mic.

De exemplu, nu îi da raportul de fiecare dată, nu îi spune unde eşti, ce faci şi cu cine. Păstrează unele detalii doar pentru tine. Nu este cazul să îi precizezi ceea ce gândeşti şi simţi pentru el non stop. Testează aceste metode şi observă când începe el să îşi manifeste curiozitatea. Atunci când şi-o manifestă, explică-i însă de fiecare dată ce vrea să afle, pentru că altfel îşi pierde încrederea în tine.

Ideea e să fie prea ocupat să te ţină lângă el şi să te facă fericită, pentru a se mai gândi la alte femei.

Ştii cum e când tu îţi faci griji, deşi nu există motive valide, dar parcă te nelinişteşte totuşi că are telefonul închis… În acele momente numai la el te gândeşti şi exact în aceeaşi stare ar trebui să fie şi iubitul tău.

5.
Arată-i că ai încredere în el, chiar dacă eşti măcinată de suspiciuni. Dacă începi cu scenele de gelozie şi reproşurile, iar el este nevinovat, la un moment dat se va sătura şi va călca strâmb doar ca să îţi confirme părerea pe care o ai tu despre el.

Încearcă în schimb să îl apreciezi pentru lucrurile mici pe care le face pentru tine şi răsplăteşte-l ori de câte ori poţi cu aceeaşi monedă.

6. Oferă-i o relaţie în care se poate refugia. Arată-i că lângă tine poate uita de griji, se poate relaxa şi distra. Nu îl împovora cu angajamentele faţă de tine şi nu îi pretinde loialitate. Ele trebuie să vină din iniţiativa lui. Dacă i le ceri, îl faci să fie mai reticent în a ţi le oferi singur.

7. Fii şi prietena lui, nu doar iubita, căci aşa îi câştigi respectul. Va respecta şi mai mult legătura voastră, dar şi pe tine ca om, dacă vă uneşte şi o prietenie trainică. Drept urmare, nu va dori să te trădeze.

8. Unii bărbaţi spun că înşală pentru că au simţit nevoia de ceva nou. Oricâte trucuri sexuale ai încerca nu te poţi transforma în altă persoană. Aşadar, nu are niciun sens să devii o zeiţă a sexului pentru a-l ţine lângă tine. Cel mult, va sta cu tine pentru că sexul este bun, dar nu înseamnă că nu va căuta altceva în altă parte.

Ce poţi face pe acest plan? Nu te preocupa doar de cum să îl impresionezi în pat. Lasă raţiunea deoparte şi trăieşte sexul cu iubitul tău la intensitate maximă. Faptul că te vede cum tremuri de plăcere, cum îl doreşti şi cum te pierzi în braţele lui sunt lucruri rare, pe care nu le va da în schimbul unei femei care are tehnică, dar nu are simţire lângă el.

Totuşi, fii dispusă să înveţi acele tehnici care îi plac lui şi arată-i cum te poate satisface el. Pentru un bărbat care iubeşte, plăcerea ta este la fel de importantă ca plăcerea lui. Faptul că este capabil să te satisfacă, îi dă senzaţia că „este bărbat”, senzaţie pe care nu mai are motive să o caute în altă parte.
Descoperă care sunt cele 20 de motive pentru care înşală bărbaţii, după cum mărturisesc chiar ei!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!