O femeie și-a indus nașterea pentru ca soțul muribund să își poată cunoaște fetița

De cele mai multe, nașterea indusă are loc atunci când există motive medicale serioase. Însă, în cazul unei femei din Texas, Statele Unite, motivul a fost cu totul altul. Extrem de emoționant și de dramatic deopotrivă: tatăl copilului era bolnav de cancer în fază terminală.

Diane (31) și Mark Aulger (52) erau deja părinții a patru copii. O familie, mare, unită, dar greu încercată de boala cruntă tatălui: cancer la colon, în stadiul trei. În momentul în care soția sa a rămas însărcinată cu cel de-al cincilea copil, Mark a avut un motiv în plus să lupte cu boala.

După opt luni de chimioterapie, Mark a aflat că a învins cancerul. În același timp, soția lui era însărcinată cu cel de-al cincilea copil, care avea să fie o fetiță. Însă după doar câteva săptămâni, bărbatul a început să se simtă din nou rău. Lunile de chimioterapie l-au lăsat cu o fibroză pulmonară, iar în data de 16 ianuarie a aflat că mai are de trăit doar o săptămână.

În aceste condiții nu și-ar fi putut cunoaște fetița care urma să se nască peste o lună. Însă Diane a luat o decizie extremă.

A renunțat la planurile sale de a naște natural și a apelat la inducerea travaliului pentru ca Mark să-și vadă fetița înainte de a muri. Medicii au fost de acord, iar Diane a născut chiar lângă patul de moarte al soțului său, care a fost adus în sala de operații.

„Vorbea fetiței aflată în burtică atunci când eram însărcinată. Era foarte încântat de ea”, a povestit Diane într-un interviu.

Fetița, care a fost numită Savanna, a venit pe lume pe 18 ianuarie, iar Mark a fost prima persoană care a ținut-o în brațe. În ziua în care s-a născut copilul, nivelul de oxigen al bărbatului a fost ridicat, povestește femeia:

„A ținut-o în brațe 45 de minute, plângând încontinuu în tot acest timp”.

A doua zi, Mark a intrat în comă şi, cinci zile mai târziu, pe 23 ianuarie, a murit.


Citește și – Era însărcinată și servea la mese, dar o simplă notă de plată i-a schimbat viața

Citește și – Când a aflat că este însărcinată i s-a făcut frică. Ce a urmat e o lecție pentru viitoarele mămici

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: