Machiaj pentru ochi albaștri

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 13:26
Ochii albaștri sunt printre cei mai îndrăgiți, iar femeile care se bucură de acest dar al naturii și geneticii sunt adesea invidiate. Dacă te numeri printre norocoase, vezi câteva idei de machiaj pentru ochi albaștri, de zi, seară și ocazii speciale.

Machiaj de zi pentru ochi albaștri femeie blonda machiaj de zi

Ochii albaștri sunt atât de frumoși ei singuri, încât aproape că îi strici dacă le adaugi farduri prea colorate. Mergi pe ideea unui machiaj care să scoată în evidență nuanța de albastru și nu vei da greș.

Mascara neagră este un must have, dar nu strică nici un pic de contur cărbune sau albastru foarte închis.

Dacă vrei neapărat să te machiezi cu fard de pleoape, mergi pe nuanțe foarte deschise și neapărat strălucitoare. Orice fard sheer este potrivit, atâta timp cât are tonuri neutre.

Dacă nu te dai în vânt după fardurile strălucitoare, înlocuiește pudrele sheer cu un fard mat în nuanțe pastel foarte deschise și fă un blending pentru un look office delicat.

Evită fardurile albastre. Singura variantă în care ochii albaștri merg machiați cu fard albastru este dacă nuanța aleasă este complet diferită de cea a ochilor. Dacă ai irisul bleu ciel, alege un fard marin intens sau albastru regal. Dacă ochii tăi sunt violet sau bleumarin, alege un fard bleu pal sau pastel, dar nu te obișnui cu această combinație, deoarece prea mult albastru este plictisitor.

Citește și machiaj pentru ochi verzi

femeie ochi albastri machiataMachiaj de seară pentru ochi albaștri

Pentru ochi albaștri electrizanți, revino la primele noastre sfaturi și alege ceva strălucitor, poate chiar glitter.

Straturi de fard sheer cupru și unul maro foarte deschis pot da un efect wow ochilor albaștri. Nu te sfii să alegi mai mutle tonuri strălucitoare și să le amesteci în stil ombre pentru ochi magici.

Înlocuiește eyeliner-ul negru cu unul navy. Deși pare o alegere neinspirată pentru un machiaj de seară, intensitatea albastrului închis va scoate în evidență nuanța ta de albastru natural.

Conturul este cheia! Alege un highlighter (iluminator) bej sau argintiu pentru colțurile interioare ale ochilor și nu uita să folosești tuș și stilul cat-eye, dacă vrei să se uite toată lumea la tine.

Citește și trucuri de machiaj pentru fiecare tip de ten

Machiaj de mireasă pentru ochi albaștri mireasa ochi albastri

Miresele cu ochi albaștri dau senzația de delicatețe și feminitate. Indiferent de culoarea părului, nu uita că machiajul tău de nuntă trebuie să-ți reflecte personalitatea.

Dacă se întâmplă să nu fii deloc o ființă delicată și fragilă, ci o divă sexy care nu se dă în lături de la nimic, nu opta pentru farduri discrete.

Un truc pentru machiajul ochilor azurii este să menții totul foarte simplu. Nu picta pleoapele în multe culori și mergi pe tonuri neutre reci dacă vrei ca toți ochii să fie îndreptați spre tine în ziua cea mare.

Dacă ai norocul să te fi născut cu ochii albaștri, înseamnă că mai trebuie doar să-i machiezi corect ca să fii de-a dreptul răpitoare. Alege nuanțele corecte de fard de ochi și cel mai negru rimel și pornește în aventuri de noapte.

Sursa foto femeie ochi albaștri, femeie machiată glam, machiaj de zi ochi albaștri, machiaj mireasă ochi albaștri: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!