Gene false? Da, va rog!

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Atunci când le aplici corect, genele false au acel efect instant de a-ți ridica parcă privirea și de a-ți conferi un look absolut senzual.

Marile case de modă internaționale au decretat: pentru sezonul toamnă-iarnă 2016/2017 genele false sunt permise, atât timp cât alegi un model natural sau unul extravagant, dar care e ponderat întotdeauna de un machiaj natural. Designeri precum Roberto Cavalli și Vivienne Westood au prezentat în noile lor colecții de la Milano și Paris look-uri seducătoare, cu gene aplicate din abundență, la care au adăugat fie buze puternic evidențiate în tonuri de prună coaptă, fie un ten luminos și buze piersicii. Cheia pentru a crea un look ieșit din tipare este să știi să aplici corespunzător genele false, pe care le dai jos după fiecare purtare. Iată sugestiile noastre:

Citește și: Cum să ai gene mai lungi în 5 minute. Trucul care a cucerit Internetul

Pasul #1: aplică întâi o mascara

Cu un pieptene special pentru gene (încearcă Pinceau Brosse Sourcils No101, 36 lei, Sephora) separă genele, apoi aplică un strat delicat de mascara favorită, pentru a crea o bază pentru aplicarea genelor false. Dacă e nevoie, așteaptă câteva minute și îndepărtează cu același pieptene excesul de mascara.

 

Pasul #2: redimensionează genele false

Ce-i drept, fiecărei forme de ochi i se potrivește un model de gene, însă vom vorbi despre asta pe larg într-un articol viitor. Dezlipește ușor fiecare bandă cu gene false din cutie și așaz-o pe forma genelor tale. Observă cât e necesar să tai din ele. Nu calcula aplicarea lor pornind chiar din colțul interior al ochilor, ci chiar de unde pornește mănunchiul tău natural de gene.

 

Pasul #3: întinde cu atenție adezivul

E foarte important ca adezivul să fie de bună calitate, pentru a nu te trezi după două ore că „șiragul“ de gene o ia ușurel, la vale! Chiar dacă alegi o pereche de gene false mai ieftine, poate ar fi bine să investeștești mai degrabă într-un adeziv bun. Bloggerițele internaționale de beauty recomandă în tutorialele lor de pe canalul YouTube să te orientezi după adezivul de gene false de la Ardell sau de la Revlon (Revlon Precision Lash Adhesive, aproximativ 35 de lei pe amazon.com și Adeziv Ardell LashGrip, 20 lei pe mylash.ro/ardell).

Citește și: Trucul Mirandei Kerr pentru gene curbate.

 

Pasul #4:

Întinde câteva picături de adeziv pe lungimea benzii genelor. Lasă câteva secunde bune la uscat și apoi așază genele pe marginea celor naturale ale tale. Folosește-te pentru această operațiune de propriile degete, recomandă make-up artiștii și nu neapărat de pensetă. Începe să aplici genele de la colțul extern al ochilor și ajută-te de degete pentru a apăsa de-a lungul lor, atunci când le suprapui pe conturul pleoapei superioare. De fapt, specialiștii spun că un truc drăguț ar fi să lipești genele puțin deasupra liniei tale naturale de gene din colțul extern al ochilor, tocmai pentru a da acel aspect de ochi de căprioară.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!