Cum să te demachiezi în 10 secunde

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 17 aprilie 2015, 15:14
Știm că ultimul lucru pe care vrei să îl faci când ajungi acasă după o zi lungă este să te demachiezi. Te învățăm un truc care să te ajute să îți cureți fața în 10 secunde.

Când folosești multe produse de machiaj, este cu atât mai greu să îți cureți fața, dar data viitoare când te demachiezi nu îți va lua mai mult de 10 secunde. În plus, îți vei face și un masaj al feței.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să dai drumul la apă caldă și să o lași să curgă o perioadă, cât să se facă aburi, potrivit bustle.com. Ia o cârpă curată și o sticlă de ulei de măsline și prinde-ți părul, ca să nu te incomodeze. Toarnă ulei de măsline în palme și freacă-ți toată fața. Machiajul va fi înlăturat, dar pregătește-te să vezi o față ciudată în oglindă, pentru că rimelul, rujul, fondul de ten și toate cosmeticele pe care le-ai folosit se vor amesteca.

Udă cârpa cu apă fierbinte, atât cât poți suporta, și șterge-te ușor pe față. După ce ai terminat, curăță cârpa și pune-o pe toată fața pentru câteva secunde. După acest proces, vei avea o față curată și luminoasă.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!