Cele mai bune matinale de la radio

De Nicoleta Galeteanu pe

Te trezesc de fiecare dată cu ştiri şi muzică şi îţi fac dimineţile mai vesele. În dimineţile grele, emisiunile de radio pot fi un bun antidot pentru letargia matinală.
Frecvenţele abundă de emisiuni, programe mai interesante şi mai puţin, drept pentru care emitem şi noi câteva recomandări.

„Morning ZU”, cu Mihai Morar şi Dan Buzdugan

În funcţie de starea de spirit matinală, câteva minute cu „Morning ZU” te pot înveseli garantat pentru toată ziua. Mihai Morar şi Dan Buzdugan sunt unii dintre cei mai veseli prezentatori de radio, care se trezesc în fiecare zi bine-dispuşi. Unde mai pui că cei doi s-au întors din concediu cu forţe proaspete şi puşi pe noi şotii şi te aşteaptă să îi asculţi de luni până vineri de la 8.

„Guerrilla de Dimineaţă”, cu Vlad Craioveanu şi Mihai Dobrovolchi

Combatanţi ai dimineţilor urâte şi monotone, Vlad Craioveanu şi Mihai Dobrovolchi te mobilizează din zori cu o „Guerrillă” aprigă de trei ore.

Prezenţi la datorie în fiecare dimineaţă de la 7, cei doi prezentatori au un arsenal complet de umor, noutăţi, comentarii despre orice şi „luptă în prima linie cu banalul, mediocritatea şi plictisul”.

„Deşteptarea”, cu Monica Anghel şi Bogdan Miu

Ascultătorii Europa FM trebuie să se trezească cu noaptea-n cap ca să îl asculte pe Bogdan Miu. „Deşteptarea” se dă la ora şase, iar lipsa proaspetei mămici Monica Anghel se resimte uşor uşor.

„Cronica cârcotaşilor”, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă

Cei mai cârcotaşi prezentatori din showbiz-ul autohton cârcotesc săptămână de săptâmănă şi la televizor şi la radio. În fiecare dimineaţă, Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi „colega Oana” reuşesc să înveselească milioane de ascultători cu circul pe care îl prezintă sau îl fac. 

„Alarma”, cu Claudiu Sara şi Bogdan Nicolai

La ProFM, ceasul sună în fiecare zi la ora 7.00, iar responsabili cu „Alarma” sunt Claudiu Sara şi Bogdan Nicolai.

Echipa veselă din redacţie este completată de două asistente, care transmit reportaje fierbinţi şi iau interviuri haioase pe stradă. Chiar dacă dimineţile sunt grele şi pentru ei, dj-ii matinali au un tonus nemaipomenit pe care îl transmit în fiecare zi pe frecvenţa 102.8 FM.

„România, trezeşte-te!”, Cristi Preda şi Cristi Dumitrescu

Realitatea FM care, de astăzi, vine cu o noutăţi în grila de programe, îţi propune să te trezeşti cu Cristi Preda şi Cristi Dumitrescu. Cei doi prezentatori debutează în forţă de la ora 7.00 cu matinalul „România, trezeşte-te!”, care sună mai tare ca un deşteptător.

„România devreme” şi „Matinal”, la RRA

Şi Radio România Actualităţi (RRA) şi-a reînnoit grila de toamnă şi îşi provoacă ascultătorii cu multe noutăţi, interviuri şi reportaje interesante dis-de-dimineaţă.

Cu ştiri şi muzică, „România devreme” dă deşteptarea de luni până vineri, de la ora 5.00, urmând ca de la 6.00 la 10.00, „Matinalul” să te pună complet pe picioare.

Foto: Arhivă Ringier 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro