Top 4 copii supereroi care au salvat vieţi omeneşti

De Diana Zagrean pe

Adolescentele care şi-au salvat tatăl de sub un tractor de 2 tone

Surorile Hannah şi Haylee mith, de 14, respectiv 16 ani au fost, la rândul lor supereroine atunci când şi-au salvat tatăl de la moarte.
Bărbatul striga după ajutor, prins sub un tractor de 2 tone cu care încercase să mute un copac căzut. Tractorul s-a răsturnat şi bărbatul a rămas prins sub fiarele de 2 tone.
Deşi primul lucru pe care l-au făcut fetele a fost să sune la numărul de urgenţă 911, tatăl lor nu putea să respire din cauza presiunii pe care tractorul o exercita asupra cutiei lui toracice.
Bărbatul aproape leşinase în aşteptarea ambulanţei, când cele două fete au reuşit să ridice tractorul destul cât să-şi mute tatăl din calea pericolului.
Au păstrat tractorul după accident, dar l-au numit „Satana” şi îl folosesc cu mai mare grijă de atunci.

Adolescentul care şi-a salvat surorile dintr-un accident auto

Un accident teribil soldat cu un mort era să ia vieţile a două fetiţe, dacă nu era fratele lor acolo.
După ce maşina în care se deplasau a fost lovită frontal de un alt autovehicul, ambele au luat foc. Şoferul din cealaltă maşină a murit în incendiu, mama tinerilor se rostogolea pe jos pentru a-şi stinge hainele şi doar trei dintre cei cinci copii ai ei au reuşit să iasă la timp.
Norocul celor două fetiţe rămase în maşina în flăcări a fost că fratele lor, Kaleb, s-a aruncat în flăcări şi le-a scos la timp.
În afară de şoferul celeilalte maşini, toată familia a scăpat cu bine şi doar răni minore.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2