Video: cei mai haioşi copii care au suprins lumea

De Nicoleta Galeteanu, pe

Umorul lor involuntar a molipsit lumea, iar filmuleţele incredibil de amuzante au strâns un număr record de admiratori, vizualizate fiind de milioane de internauţi din întreaga lume.
Fie că s-au postat în faţa camerei de filmat, ca adevăraţi artişti înnăscuţi, fie că sunt suprinşi pe ascuns, copiii haioşi de mai jos au arătat că sunt speciali în felul lor.

Noi am făcut un top cu cei mai haioşi copii care se bucură de aceeaşi popularitate de Youtube, la fel ca Beyonce sau Rihanna, care sigur te vor bine dispune şi pe tine.

Apărarea împotriva lui Bau Bau

Instinctul de apărare începe să se manifestă la vârste fragede, ne demonstrează fetiţa de trei ani de mai jos, asta pentru că, în cazul copiilor, această atitudine se dovedeşte a fi mai mult decât necesară, fiind vorba de Bau Bau.

Doar că tactica ei defensivă este aceea de a-i „tăbăci fundul” lui Bau Bau, înainte ca acesta să îi vină de hac primul. Iar reacţia ei este una foarte corectă: dacă nu l-ar cafti prima, în mod sigur Bau Bau ar face asta.

Charlie mi-a muşcat degetul

Harry şi Charlie sunt doi frăţiori adorabili care au ajuns faimoşi pe internet după ce unul i-a muşcă degetul celuilalt. Nimic deosebit până aici, îţi vei spune, dar aşteaptă să vezi reacţia absolut ilară a celor doi atunci când „Cheorly”, aşa cum spune Harry, se întrece cu gluma.

Filmuleţul a strâns peste 372 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar părinţii miucţilor au fost invitaţi în nenumărate emisiuni de televiziune pentru a vorbi despre episodul surprins cu camera de filmat.

De ce se ceartă gemenii

Nimeni nu are pretenţia să înţeleagă limbajul codat al copiilor atunci când sunt mici. Cu atât mai puţin modul în care îşi vorbesc doi copii gemeni, ştiind că ei discută mai mult prin telepatie.

Dar fără îndoială spectacolul pe care îl fac atunci când comunică este perceput de toţi în aceeaşi măsură de amuzant.

Îmbrăcaţi în scutece şi şosete, cei doi băieţei se „ceartă” de zor, în limba lor, ţinându-se de frigider.

David, după dentist

Dacă nu ştii cum va reacţiona copilul după o anesteie la doctorul stomatolog, David ar putea fi un studiu de caz pentru toţi părinţii care trebuie să-şi dea odrasla pe mâna Zânei Măsaeluţă.

Comportamentul lui David este cauzat de o simplă anestezie la stomatolog, dar nimeni nu s-a gândit că băieţelul de şapte ani va începe să delireze de-a dreptul.

Cu aproape 10 milioane de vizualizări pe Youtube, acest filmuleţ a fost premiat la un concurs de advertising, iar David, băieţelul anesteziat, a câştigat o excursie la Disney World.

Coregraf pentru Beyonce

Imaginile de mai jos ne fac să credem că de fapt coregrafia pe care Beyonce o exersează luni bune pare să nu fie chiar aşa dificil de executat.

Micuţul din filmul de mai jos este cel mai bun exemplu că nu ai nevoie de antrenamente speciale ca să te mişti bine pe muzică.

Cât de mic este un… copil mic?

Avantajul atunci când eşti mic şi te joci „de-a v-aţi ascunselea” este că te poţi furişa oriunde, în cele mai mici locuri – în dulap, sub pat, sau în coşul de gunoi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!