Târguri de Crăciun în Bucureşti şi în ţară

De Nicoleta Galeteanu pe

Cu dulciuri, jucării, ornamente şi podoabe de tot felul, târgurile de Crăciun din ţară fac mai captivantă goana după cadourile de sărbători. Şi nu îţi propun „doar” o sumedenie de daruri.
Târgurile te aşteaptă cu colinde, concerte şi spectacole într-o adevărată atmosferă de sărbătoare.

Iată ce târguri de cadouri te aşteaptă în Capitală şi în alte oraşe din ţară în această perioadă.

Târgul Cadourilor de Crăiun la Dalles

Timp de 3 săptămâni, până în Ajunul Crăciunului (24 decembrie), târgul de la Dalles te aşteaptă cu cadouri speciale.

Globuri de sticlă pictate manual de artişti români şi olandezi, coşuri de cadouri şi decoratiuni naturale, tablouri, cărţi, muzică, prăjituri şi cosmetice bio sunt doar câteva dintre atracţiile acestei ediţii.

Cei care şi-au rezervat mai mulţi bani pentru cadouri pot găsi bijuterii din aur, argint şi gablonţuri din toate colţurile lumii, iar pentru cei pofticioşi prăjiturile vor lua alte dimensiuni: brăduţi şi globuri din marţipan, torturi şi dulciuri din migdale sau cadouri rafinate cum sunt narghilele cu arome speciale.

Deschis în perioada 2-24 decembrie şi îl poţi vizita în fiecare zi, între orele 10.00 şi 20.00.

Vine Moşul la Obor

Bazarul din Obor vine cu aromă de cozonaci şi vin fiert, turtă dulce şi multe jucării, decoraţiuni şi suveniruri de sezon, astfel că de aici nu ai cum să pleci acasă cu mâna goală.

Cele peste 30 de standuri şi căsuţe de lemn, frumos decorate, te aşteaptă cu dulciuri, cozonaci, cărţi, tablouri, muzică, bijuterii sau hăinuţe, iar dacă nu ai nicio altă idee de cadou tot aici o vei găsi.

Nu este târziu nici dacă ajungi seara, când târgul vuieşte de colinde, cântece tradiţionale şi concursuri pentru copii.

Deschis zilnic în Parcul Obor, de la 10.00 până la 20.00, până pe 24 decembrie.

Around the world Christmas Expo

Dacă ai poftă de dulciuri ungureşti sau din Polonia, dacă îţi doreai demult câteva ornamente din Peru, cristale şi pietre semipreţioase din Brazilia sau vrei să faci cadou o eşarfă din India, bazarul deschis în Afi Palace Cotroceni îţi propune cadouri speciale adusedin peste 10 ţări.

Mai găseşti icoane, jucării, căciuli şi alte lucruri croşetate, precum şi o mulţime de produse create de meşteri, designeri şi artişti români. Aflat la etajul unu, bazarul multicultural de sărbători este deschis începând cu ora 10.00 şi până la 22.00, până pe 24 decembrie.

Vezi ce târguri de Crăciun sunt deschise în ţară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2